Beltenyészet

2016. június 11. 09:32

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

Udo Ulfkotte megállapításait olvashatták az imént. Gondolom, önök is úgy vannak ilyenkor, mint minden normális és tisztességes ember szerte Európában: ökölbe szorul a kezük, remeg a gyomruk, és úgy érzik, beleőrülnek a tehetetlen dühbe és kétségbeesésbe.

Külön szeretném felhívni a figyelmet az Ulfkotte által idézett német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble szavaira: a menekültek azért kellenek, mert nélkülük Európa beltenyészetté degenerálódna. Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Amúgy kérdezném Schäuble úrtól, ezen logika mentén mit szól például a tökéletesen zárt, a 18. század óta kizárólag egymás között házasodó haszid zsidó közösségek általános állapotához, »beltenyészetéhez«? Ők mivé degenerálódtak az elmúlt közel három évszázad alatt, és Schäuble úr hogyan gondolná felfrissíteni az ő vérvonalukat? Avagy, mi a véleménye Schäuble úrnak a nyugati muszlim gettókban élő, párhuzamos társadalmakat alkotó közösségek »beltenyészetéről«? Netán nem szól semmit, mert ezek politikailag nem korrekt kérdések? Csak az európaiakat lehet „beltenyészetként” emlegetni úgy nagy általánosságban, akiket majd a bevándorló muszlimok, arabok, afgánok, pakisztániak, bangladeshiek meg fekete-afrikaiak fognak kicsit feldobni, felfrissíteni? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/100944

Ajánljuk még a témában