Beltenyészet

2016. június 11. 9:32

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

Udo Ulfkotte megállapításait olvashatták az imént. Gondolom, önök is úgy vannak ilyenkor, mint minden normális és tisztességes ember szerte Európában: ökölbe szorul a kezük, remeg a gyomruk, és úgy érzik, beleőrülnek a tehetetlen dühbe és kétségbeesésbe.

Külön szeretném felhívni a figyelmet az Ulfkotte által idézett német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble szavaira: a menekültek azért kellenek, mert nélkülük Európa beltenyészetté degenerálódna. Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Amúgy kérdezném Schäuble úrtól, ezen logika mentén mit szól például a tökéletesen zárt, a 18. század óta kizárólag egymás között házasodó haszid zsidó közösségek általános állapotához, »beltenyészetéhez«? Ők mivé degenerálódtak az elmúlt közel három évszázad alatt, és Schäuble úr hogyan gondolná felfrissíteni az ő vérvonalukat? Avagy, mi a véleménye Schäuble úrnak a nyugati muszlim gettókban élő, párhuzamos társadalmakat alkotó közösségek »beltenyészetéről«? Netán nem szól semmit, mert ezek politikailag nem korrekt kérdések? Csak az európaiakat lehet „beltenyészetként” emlegetni úgy nagy általánosságban, akiket majd a bevándorló muszlimok, arabok, afgánok, pakisztániak, bangladeshiek meg fekete-afrikaiak fognak kicsit feldobni, felfrissíteni? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazi szemét balliberális szöveget nyomatsz, ami köszönő viszonyban sincs az igazsággal. Magyarország 10 milliós lakosságának kriminalsztikai adatait hasonlítod össze kb. 2 millió bevándorlóval, hogy csak az első dolgot említsem. a második az erőszak csoportos volta, a harmadik az időintervallum. Negyedik a liberális elhallgatás, amit ráérőszakoltok a társadalomra, nehogy sérüljenek az idióta elveitek, de egy komplett tanulmányt össze tudnék szerkeszteni a csúsztatásaitokból.

Nem teszem, mert szerintem titeket össze kellene gyűjteni és kirakni valamelyik arab államba. Nem is oda, ahol káosz van.

Idióták vagytok, és ezzel nem is lehet mit kezdeni.

Az ilyen kretének nem értik a beltenyészet fogalmát. Százmilliós embertömegekről van szó, nem egy generációk óta izolált istenhátamögötti párszáz fős faluról, ahol mindenki unokatestvér.

" Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!”"

Szó szerint!

Azért ahhoz is kell egy szellemi színvonal, hogy valakik ilyen kreténségek gyártásával töltsék az idejüket, ebben a vér diktatúrában!

...meg ahhoz is aki ezt diszlájkolja!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés