Gyengék lettek a férfiak

2016. május 12. 9:27

Kőházy Ferenc
FankaDeli Facebook
A férfiak kezéből kivették az ostort és a kardot. A férfiak hagyták ezt.

„...tudjátok... nem csodálom, hogy a nők ilyen ijesztően erősek lettek. Nem valódi erő ez persze inkább keménység és durvaság... de nem csodálom akkor sem. Mi mások lehetnének, hiszen az egyensúly örök. Ha a serpenyő egyik felén gyengeség tanyázik, akkor a másik felén valamiféle erőnek meg kell jelennie. Még ha ilyen »ócska« erő is ez... pont passzol ahhoz a nyomorúságos gyengeséghez, mint amit a »férfiak« képviselnek.

Ma boxedzésen több történetet feszegettünk... és ott is megállapítottuk, hogy keménykötésű börtönviselt emberek sem tudják a visszautasítást elfogadni. Ez számomra felfoghatatlan. Persze én is voltam hős szerelmes húsz évesen és volt, hogy többször megkértem a lányt, hogy hallgasson meg... pedig ő jól tudta mit akarok mondani, és vélhetően én is, hogy nincs értelme sokadjára elmondanom... és elsétáltam. Lélekkovács vagyok, legalábbis ez az egyik mesterségem, így hát nem csoda, hogy nap mint nap megtalálnak azok, akiken egy picit igazítani kell. Aztán persze nekem is csapra kell magam verni utána, hogy kijöjjön a sok mocsok... mert ha belémragadna... már nem is élnék.

Nehezen felfogható az a sok apa... aki eldobja gyermekét... az a sok férfi, aki birtokolni akarja az otthonit is, meg a számtalan szeretőt... az a sok férfi aki kezet emel egy nőre... aki bíróságra jár és el akarja venni a gyermeket az anyja öléből... hazudik olyanokat és úgy, hogy a bíró is csak nevet... vagy éppen sír... miért nem tudják vajon a férfiak elviselni a nem-et!? Odaállnak nők ablaka alá!? Mi ez!? Ovi? Fenyegetőznek!? Balhéznak!? Mi történik ebben a világban!?

Nyilván csak költői kérdések. A férfiak kezéből kivették az ostort és a kardot. A férfiak hagyták ezt. Hagyták, hogy vízfejű országvezetés mondja meg nekik a messzi távolból, hogy hogyan intézzék a vidék dolgát. Nem csoda, hogy szükségszerűen így elgyengültek.

Egyszerűen fogom a fejem... nap mint nap fogom a fejem... mert annyi muszklis, gazdag, akármilyen »férfi" története... annyira alávaló... szóval kedves barátom! Ha ne adj Isten te férfinek készülsz! Akármilyen sérelem ér... ne hagyd el a szüleidet soha oly módon, hogy nem állsz velük szóba! Sem testvéreidet! A nemet fogadd méltóképpen és ne ágálj ellene, főleg ne agresszíven! Kezet ne emelj, csak nálad erősebbre, és soha... soha ne akard kitépni az anya öléből a gyermekét! ...ha ezeket be tudod tartani... akkor már alakul a férfiség. Addig meg bármilyen muszklid lehet... és bármilyen autód... maximum önmagad paródiája lehetsz... azt meg kifejezetten nem ajánlom! Ölellek!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ki ez az agresszív, aki felhatalmazva érzi magát, hogy igazítson bárkin is?"

„FankaDeli (polgári neve: Kőházy Ferenc) (Kecskemét, 1983. április 17.) magyar underground hiphop előadó, hangmérnök, rádiós műsorvezető, a Night Child Records kiadó megalapítója. Az ő nevéhez fűződik többek között a Saláta rádióműsor, az NC Root Studio, az NC Wear ruhamárka és a Suhancos zenei formáció.
Művésznevének eredete: a Funky nevű kecskeméti szórakozóhely, amely fiatalkorának törzshelye volt, és a Deli (=vitéz) szavakból ered (nagymamája deli legénynek hívta kiskorában)”
Forrás: Wiki

Neked az se tetszett, mert kriminális vagy. :-)

Annyit szót írt csak ki kellene válogatnia és sorba rendezni. Ez a modern írás művészete. ;-)

Olyan vagy, mint Móricka a viccben.

Karinthy Frigyessel a valóság egészen más.
http://www.hetek.hu/eletmod/20..

Szomorú férfiellenes cikket olvasni egy "férfitól".

Amúgy Feri gyerek nem wing tsun kungfut űzött? Mit keres ez boxedzésen? Ahol ráadásul börtönviseltekkel/börtönviseltekről kvaterkázik?

Ma van két vastag réteg: Akik celebeket akarnak és azok, akik csak úgy akarnak valakit maguk mellé.
Van egy szűk réteg, amelyik tisztában van önmagával és társat keres az életben maradáshoz.
Manapság ciki férfinak lenni, mert a hülye feministák azonnal rárepülnek arra, aki tudja magáról , hogy erős, ezért képes elnéző is lenni.
Néha nem ártani nekik egy-két atyai, mindjárt nagyobb becsületük lenne a normális nőknek.
A meztelenkedő, fizetett aktivisták ártanak a legtöbbet a nőknek.

Ez a vérliberális farok panelből épít homokvárat, amelyet összerombol és megállapítja szar várat építettél, szar férfi vagy.
A valóságben pedig te vagy szar széllibsi propagandista ócska panel általánosításokkal (ő szakember, na ja) nyomatja a társadalom romboló ostobaságait, de olyen átlátszó, hogy már senki nem dől be neki.

A genderisták kik? Ismersz egyet is a körödben? A médián kívül, a való életben? Mert én még soha nem találkoztam velük. Annál több családdal. Meg családra vágyóval.

Na, kb ekkora szintű ez a probléma. Arra jó, hogy a mandi hetente szemlézzen egy paprékakingát, hogy felhúzza a kommentelők agyát, vagy ezt a zs-kategóriás hazafias reppert, hogy a kommentelők vele busongjanak.

namost egyrészt én Mo-ról írtam: ismersz a köreidben bárkit is, aki ezzel traktál? Látsz erre példát a politikából?

Másrészt a linkelt hír az minimum két irányból necces. Egyrészt bekúszik a gendermarhaság, másrészt egy szélsőséges polgármesterről. Mi alapon tilt be elvált szülőkről, hátrányos helyzetű családokról szóló műveket?
Harmadrészt hogy jön ahhot egy polgármester, hogy egyszemélyben eldöntse, miről szólnak a könyvek, károsak-e vagy sem, s egyáltalán betilthatja-e azokat.

Szerintem ez a polgármesteri attitűd veszélyesebb, mint amitől annyira tartasz.

"Azt hittem én vagyok az egyetlen aki annyira tufa maradi, hogy nem ismer genderistákat."

nem, ezzel a 99%-os többséghez tartozol te is.

Ált. két típusnál központi téma: annál, aki valami okból nem talált magának társat, vagy éppen rosszul sült el a házassága, illetve azok, akik a világot az interneten keresztül vélik megismerni.

Természetesen vannak őrült vadhajtások, hol több, hol kevesebb, amiktől adott esetben égnek áll az ember haja.
Ezek abból fakadnak, hogy az eu-i balos, feminista mozgalmak egész története az egyenlőtlenség elleni harcról szólt. Most meg, hogy gyakorlatilag sikerült ezeket felszámolni, ők nem tudnak leállni, ha kell, nagyítóval keresik az ÜGYET, ami ellen tiltakozni lehetne.
Lásd Brian élete - Lorettás jelenet.

A mozgalom gyakorlatilag okafogyottá vált, de a kerék tovább pörög.

Viszont azt is látni kell, hogy az ilyen radikális irányzatoknak sehol nincs komoly támogatottsága.

Ezzel a hozzászólásoddal, ezzel az idézettel, viszed a pálmát!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés