Tűrhetetlen (19.)

2016. április 4. 7:42

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Nos, most azonban kiderült, hogy e romantikus náci hős háború utáni nyugodt életének egészen más oka volt! Skorzeny a hatvanas évektől kezdve a Moszad ügynöke volt!

Skorzenyt 1962-ben Madridban szervezte be Kurt Weismann. Skorzeny cserébe csak azt kérte, hogy vegyék le a leghírhedtebb nácivadász, Simon Wiesenthal halállistájáról. Ezt meg is ígérték neki. Ezt követően Skorzeny Izraelbe repült, még a Jad Vasemet is meglátogatta! Majd folytatta a titkos ügynökök „romantikus” életét. Egy levélbombával meggyilkolt öt embert Egyiptomban, akik dolgoztak a rakétaprogramban, ezután a német tudósok hazamenekültek az országból. A Moszadnak tett egyik utolsó szolgálataként egy Münchenhez közeli erdőben saját kezűleg lőtte agyon Heinz Krugot, a németek egyik legismertebb rakétaszakértőjét. A gyilkosságnál pedig nem más volt jelen, nem más segédkezett a nyomok és a hulla eltüntetésében, mint Jichák Samir, Izrael későbbi miniszterelnöke!

E most napvilágot látott, megdöbbentő történet azért felvet néhány kérdést. Például azt, hogy mennyire vehető komolyan ezek után Izrael mai napig tartó „nácivadászata”, hiszen, mint látjuk, a leghírhedtebb, legveszélyesebb nácit is hajlandók voltak futni hagyni, feltéve, hogy az őket szolgálta. S persze nem elhanyagolható kérdés az sem, miképpen egyeztethető össze a legalapvetőbb erkölcsi normákkal egy ilyen együttműködés. Továbbá kérdés az is – és ezt a kérdést természetesen a mai Németország soha nem fogja feltenni! –, miképpen volt lehetséges az, hogy a Moszad a hatvanas években német területen likvidáljon német tudósokat? S a Moszad vajon felhagyott ebbéli tevékenységével, vagy a mai napig folytatja a világ bármely pontján?

S úgy egyáltalán: miképpen és meddig állhat minden törvényen felül a zsidó állam vélt vagy valós érdekeire és biztonságára hivatkozva?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát ez persze nagyrészt marhaság.
Erkölcs a titkosszolgálatoknál ? Ne röhögtess.
Különben ez az egész történet egy félelmetes önimázsépítés. Régóta művelik. Ennek alapja az érinthetetlenségükkel visszaélő pimaszság, másrészt a mindenütt megtalálható meggyőzhető, megzsarolható zsidók, akik titkos anyagokhoz férnek hozzá (és persze nem értékelik külön biztonsági kockázatnak őket.)

Zsóti megvilágosodott!

No meg a Népszabóság sem fizet már olyan jól, mint a "másik oldal" amelynek nagy szüksége van az ilyen elszánt hívekre...

business as usual

Zsolt SOHA nem volt komcsi. Ha nem hiszed, járj utána!
Talán még KISZ tag sem volt, bár életkorából fakadóan az még kötelező lett volna.
Vmikor a rendszerváltás után volt pár hónapig a Népszabadságnál. Akkor pedig még nem igen lehetett tudni, melyik korábbi médiumból mi lesz.

Egyetlen citáció, mikor Bayer "vörös"-ként írt!
És akkor elnézést fogok kérni azért, hogy aljas hazugnak nevezlek.

Csak éppen te köpönyegforgatással vádolsz vkit, akiről ilyet bizonyítani nem tudsz. Tehát aljas hazug vagy.

“A Hitler-rendszer első hónapjai során a cionista mozgalom vezetői egy ellentmondásos paktumot kötöttek a Harmadik Birodalommal. Ennek különböző részletei szerint mintegy 60,000 zsidó és 100 millió amerikai dollár került átszállításra Zsidó Palesztínába. (Az összeg 2009-es megfelelője közel 1.7 milliárd dollár.)
Ellenértékként a cionisták megállították azt a világot átfogó náciellenes bojkottot, amely azzal fenyegetett, hogy megbuktatja Hitlert hatalmának első évében. Vértére is a „Transfer Agreement” életeket védett, vagyonokat mentett és megalapozta a későbbi zsidó állam infrastruktúráját.”

Írja a szerző, Edwin Black, a The Transfer Agreement című könyve 2009-es kiadásának előszavában.

Miközben Hitler hatalomra jutása előtt a bolsevik szovjet kommunisták már 11,204,000 ember erőszakos, időelőtti haláláért voltak felelősek.

Forrás: R. J. Rummel: Soviet Genocide and Mass Murder since 1917, Transaction Publishers, 1990.

1962-ben egy spanyol újság meginterjúvolta Skorzeny-t.
- Ön szerint igaz lehet a híresztelés, miszerint Adolf Hitler még mindig él?!
- Kizárt dolog! - válaszolta a veterán náci - Ha élne, ÉN mellette lennék!!!

Én pedig kizártnak tartom, hogy ez a meggyőződéses hitlerista lepaktált volna a zsidó titkosszolgálattal! Hiszen egész életében náci volt, és n e m f i d e s z e s!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés