Lelőtték egy belga atomerőmű biztonsági őrét, nincs terrorista szál

2016. március 26. 13:12
A belga Derniere Heure napilap szerint két nappal a brüsszeli merényletek után lelőtték egy belga atomerőmű biztonsági őrét, belépőkártyáját pedig ellopták. Az illetékes ügyészség hivatalos közleményben kijelentette: a belépőkártyát nem lopták el, az ügyet egyszerű gyilkosságként kezelik.

Egy belga atomerőmű biztonsági őrének holttestére bukkantak csütörtökön – írja a helyi média alapján a Reuters. A férfit lelőtték, belépőkártyáját pedig ellopták. A kártya érvényességét a holttest felfedezése után rögtön visszavonták és nukleáris riasztást hirdettek. A teóriák szerint terroristák utazhattak a férfi belépőkártyájára. A hírt közlő helyi lap, Derniere Heure szombaton arról írt, hogy a keddi támadók tervbe vették egy radioaktív bomba építését, de az atomerőművek biztonságát megerősítették – írja a Telegraph.

A Derniere Heure egyébként csütörtökön arról írt, hogy a keddi támadások elkövetői eredetileg egy atomerőművet akartak megtámadni, de néhány letartóztatás miatt sietniük kellett, így könnyebb célpontot választottak. A párizsi merényletekkel kapcsolatos házkutatások közben egy helyen olyan videófelvételt találtak, amelyen egy belga atomprogramhoz köthető embert követtek.

Frissítés:

A charleroi-i ügyészség közlése szerint nincs az ügyben terrorista szál, a belépőkártyát nem lopták el, így egyszerű gyilkosságként kezelik az ügyet.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak levegőért kapkodok. Mi lesz még itt? Európa mitől és mikor tér észre?

Applebaum doktrinersége, élettől elszakadtsága, magabiztossága ijesztő. Mindezt úgy, h. volt lengyel külügyminiszter felesége, a két kisfiúval együtt évekig éltek Lengyelországban, tehát ő a tájékozottabb doktrinerek közé sorolható.
Ijesztő.
Kelet és Dél Európát lerabolták. Valószínűleg ebből van elege a V4-eknek is, nem a technokratákból.
Ezzel a szellemi kapacitással irányítani lehet.
Orbán tárgyalhatna éppen, de ha a tárgyalások többi szereplőjére gondolok, ott diktátumokon kívül világos számomra, h. a V4-ek, Magyarország és Orbán számára semmi más nem teremne, mint diktátumok.
NINCS SZOLIDARITÁS a nagyoktól a kicsik és kiraboltak irányába, ez olyasmi, amit a nagyok és gazdagok a kiszolgáltatott kicsiktől várnak el főleg.

Válaszok:
Agnieszka | 2016. március 26. 14:41

Elnézést, kicsit sok lett a diktátum, akárcsak az életben.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Nyugatnak feltett szándéka a kereszténység eltörlése.
(Ha megjelenik valahol három muszlim, azonnal mecsetet építenek). Valami nagyon nem gömbölyű ott, ahol elfelejtenek információkat továbbítani, a fáradt gyilkost nem hallgatják ki, stb.

A helyzet mit sem változott. :)

Gondolod, hogy ők akarnának támadni??

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés