Köznevelési Kerekasztal: újabb kudarc a rendszerellenes ellenzéknek

2016. február 10. 12:32
A pedagógusokkal rossz lóra tettek az ellenzéki megmondó emberek, ebből az ügyből sem tudtak politikai tőkét kovácsolni, ismét elmaradt a „lázadás”.

„A múlt héten már látható volt, hogy nem lesz semmi a balliberálisok által fűtött utcai megmozdulásokból, csupán a minden tüntetésen kint lévő keménymag ment ki az utcára, nem alakult ki az internetadó elleni tüntetésekhez hasonló társadalmi elégedetlenség. A kormány tanult korábbi hibáiból és gyorsan reagált a felmerülő kritikákra, nem hagyta, hogy a jövő generációját meghatározó köznevelés ügyét a rendszerellenes ellenzék napi politikai üggyé, utcai tüntetésekké degradálja.

A pedagógusokkal rossz lóra tettek az ellenzéki megmondó emberek, ebből az ügyből sem tudtak politikai tőkét kovácsolni, ismét elmaradt a »lázadás«. A balliberálisok állítása, miszerint »A Klik nem megoldás, hanem maga a probléma« a pedagógusok szerint hamis: megfelelő korrekcióval és a szakmai viták után véghezvitt átalakításokkal igenis működőképes lehet a jelenlegi köznevelési rendszer. Ehhez persze szükség van a kormány belátására, miszerint minden logikus és szakmai érvet meg kell hallgatni és annak megfelelően finomítani kell a már kialakított szisztémákon.”

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Maga a főtáncos deklarálta, hogy ők a rendszer ellenfelei.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés