Közéletből és sajtóból köszönöm, de tovább nem kérek

2016. január 5. 7:36

Seres Mária
seresmaria.hu
Annak ellenére, hogy nem adtam rá okot, úgy tűnik, mégsem tudják nekem elfelejteni, hogy a politikán kívülállóként, sőt nőként, ráadásul négy gyermekkel a hátam mögött, volt bátorságom és erőm szembeszállni a politikusokkal.

Hét éve is olyasmikkel kezdtek összefüggésbe hozni, amikhez se közöm, se érintettségem nem volt, és persze tették ezt már akkor is úgy, hogy előtte meg sem kérdeztek. A megrendelésre készített, és negyed igazságokból összekuszált hírek nem csak teljesen torzak, de értelmetlenek is voltak. És persze soha egyetlen „hiteles forrás” nem került elő, vagy legalább egy olyan valaki, aki névvel vállalta volna a leírt képtelenségeket, rágalmakat, és vádakat.

De a nemtelen és alattomos támadások ellenére inkább még jobban felpörgettem a dolgokat, hiszen nagyon jól tudtam, hogy mindezt éppen azért teszik, hogy letörjenek és végleg elvegyék a kedvem.

Ahogy 7 éve, most is ugyanezzel az aljas módszerrel próbálkoznak, de hiába, mert a hatás nálam most is ugyan az lett, így hát felveszem a kesztyűt és nem fogom hagyni magam, és azt, ami itt történik! Mert azt gondoltam, hogy előbb-utóbb mindenki azt kapja, amit megérdemel…

Ezért is döntöttem úgy – bár eddig is nagyon sok mindent eltűrtem és kibírtam –, hogy én az ilyen világból, közéletből és sajtóból köszönöm, de tovább nem kérek. Annak ellenére, hogy nem adtam rá okot, úgy tűnik, mégsem tudják nekem elfelejteni, hogy a politikán kívülállóként, sőt nőként, ráadásul 4 gyermekkel a hátam mögött, volt bátorságom és erőm szembeszállni a politikusokkal.

Nehéz volt ez a mostani döntés, de a sors itt is »kegyesen« besegített – vagy inkább az a mérhetetlen aljasság és gonoszság, ami az életben tapasztalható –, ezért jutottam arra, hogy nem szabad tűrni és hallgatni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én még ott tartok, hogy hatósági eljárás indult az ön pártja ellen, mert a képviselőjelöltjei nem fizették vissza a kampánytámogatást. Lehet, hogy ostoba a pénzosztogató szabály, de előre lehetett tudni, hogy milyen feltételek esetén nem kell visszafizetni a pénzt. Ha ez a probléma, akkor nincs szükség ilyen megfoghatatlan, összeesküvéses önsajnáltatásra. Nem kellett volna a nevét adni ilyen kockázatos játékhoz vagy megfelelő embereket kellett volna választani. Egyébként pedig a politika harci terep, ott nem csak mi verünk orrba másokat, hanem előfordul, hogy bennünket is orrba vernek. Távolról szimpatikus, amit csinált, de kevesebbet kellett volna markolni. Egy amatőr pártocskának az országgyűlési választásokon semmi esélye nincs. Ezt már régóta lehet tudni.

"Közéletből és sajtóból köszönöm, de tovább nem kérek"

Kíváncsi lennék, hogy akkor miért tetszik folyamatosan szerepelni benne?

Most már nem működik a magányos hős(nő) módján a politikateremtés. Talán régen sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés