A nőverés joga

2015. december 21. 7:59

Miklós Gábor
Népszabadság
A nők lenézése, a feleségverés és a buzizás olyan jog, amelyhez ez a kurzus ragaszkodik, amikor harcba szólít a „politikai korrektség” ellen.

Múló epizódnak látszhatnak az Ákos kontra Telekom és a Telekom kontra Magyarország kormánya elnevezésű ügyek a magyar demokrácia történetében. Pedig fontos mérföldkő ez, nem véletlenül figyelt fel a nemzetközi sajtó is. E történet ugyanis legalább annyit mond az Orbán-rendszerről, mint a menekültügyben tanúsított magatartása, az amerikai vízumügy vagy a Hóman-szobor állítása. Látszik mindben a rezsim gyávasága is. (...)

Szóval ezek a pitiáner ügyek jellemzik a szépen rezsimmé kövesedő orbánizmust. Ebben a rendszerben a nemzet védelme (amire óriásplakátokon biztatnak) nem a migránshordák ellen szólít kapára-kaszára. Nem, Ákost kell védeni, aki helyükre teszi a nőket. Megvédték a nőverő polgármestert is. Úgy gondolhatták, a szavazóik sem ellenzik igazán ezt a konzervatív-nemzeti tradíciót.  Hiszen még képesek lennének helyet kérni a politikában, mint Merkelné. Kétségbeesett szöveget tett fel konzervatív, vallásos nőismerősöm a közösségi hálóra, amelyben az Ákos-ügy miatti katolikus sértettségét panaszolja. A nők lenézése, a feleségverés és a buzizás olyan jog, amelyhez ez a kurzus ragaszkodik, amikor harcba szólít a »politikai korrektség« ellen.

A demokratikus jogok és az emberi jogok (női egyenjogúság) exportja azért annyira utálatos ennek a rendszernek, mert veszélyezteti a hatalmukat. Az idegenellenesség, a nőellenesség, a régi nácik szoborba öntése koherens rendszerré alakult. Talán úgy számolnak a kormányzati agytrösztben, hogy ezeknek a dolgoknak elég nagy tábora van Magyarországon. Még rásegítenek egy új propagandakampánnyal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A feleség verés egy dolog, ez meg egy másik
http://kozep-europa.mandiner.h..
(leszavazta_szlovenia_a_melegek_hazassagat)

Tasnádi, Jegesy.

A fenének kell eltűrnünk még ezt a Szabadnépes ÁVO-s hazudozást?

A cikkíró butaságánál csak az aljassága és ócska kistílű gyülölködése nagyobb.
Kétségtelenül visszataszító jelenség.

Különben pedig kedvenc luksógorságban élő szdszes vezetőid által rendezett origiákon mennyire tisztelték a női nemet. Ugye ?

Ha valaki okot akar találni az talál is.
Nem oroszlánt támad le egy nő, hanem a férjének mondja el a véleményét.

Na most jól összemostál mindent!
A ruháiddal is ezt csinálod?

Nem védték a komondorost, hanem megvárták a vizsgálat végét, de közben is hangoztatták, - pl. Rogán Antal - hogyha ez igaz, akkor meg lesznek a következményei. És meg is lettek. Kizárták. A nő pedig feleségül ment hozzá. (Azt hiszem.)

„A nőverés joga”, vagy a férfiverés joga, vagy egyik se?

Egyik se.

A szerző által megfogalmazottak alapja csúsztatás, így az ebből való következtetés sem lehet valós.
A törvény tiltja és bünteti az erőszakot, függetlenül attól, hogy milyen nem tagja követi el. Független attól is, hogy ez házasságban, élettársi viszonyban, vagy ennek hiányában történik.

A tények pedig azt bizonyítják, hogy nemcsak a férfi nem alkalmaz fizikai erőszakot, hanem a női nem is. Így ha valaki kisarkítja a férfi nemre az simlis, hazug.

Néhány idézet.

Egy 40 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát devecseri otthonukban péntek este, hogy az a kórházba szállítását követően elhunyt. A támadót őrizetbe vették.
http://www.omegahirek.hu/index..

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emeltek vádat egy 60 éves nő ellen, aki idén márciusban halálra verte élettársát oroszlányi otthonukban. Az asszony – aki az ügyészség szerint „szükségtelen brutalitással és embertelenséggel”ölt – előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.
http://24.hu/belfold/2015/11/1..

Halálra verte a férjét egy nő hajnalban Tatabányán. A rendőröket a 45 éves asszony hívta ki, azt mondta, holtan találta a férjét. Később azonban beismerte, hogy ő verte meg annyira a férfit, hogy belehalt a sérüléseibe.
http://tenyek.hu/krimi/196979_..

Mindezek azt bizonyítják, hogy erről a témáról - olyan formában ahogy ezt Miklós Gábor és hozzá hasonlók teszik – le kellene szállni.

Az ilyen szerzemények, mint amilyen a mostani poszt, nemcsak a nőket nézi le, hanem az anyákat is, akik a gyermekneveléssel nagyon sok terhet vállalnak fel, ami társadalmi szempontból a legértékesebb.

Vsak meg kell nezni a bllib agyhalottak hozzaallasat: irigy, intolerans, gondolatmentes szerencsetlenek.

Különös tekintettel arra a csúsztatásra, hogy elítélendő társadalmi jelenségek nem köthetők nemekhez és politikai csoportokhoz. Vagyis végtelen primitívség az ilyesmit rákenni a nekünk nem szimpatikus másik félre.

"Az idegenellenesség, a nőellenesség, a régi nácik szoborba öntése koherens rendszerré alakult."

Aztán meg vannak olyanok, akiknek a fejében a hülyeség inkoherens rendszertelenségként marad meg, és mégis évtizedekig szennyezhetik a közgondolkodást kifejezetten sok pénzért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés