Ez a liberálfasiszta tempó

2015. december 16. 10:46

Stumpf András
Mandiner
Ez a liberálfasiszta tempó, ahol egy véleményért, egy vágy megfogalmazásáért, egy „én így gondolom”-ért nem egy „nem értek egyet”, hanem a legdurvább személyeskedő mocskolódás jár

Azért az elképesztő, amit a Kövér-beszédre és Ákos nyilatkozatára tüzet nyitó véleményterrorista társaság művel. Vagy értelmezési nehézségeik vannak, vagy a szokásos, szándékos hazugság és belemagyarázás van megint, lásd még köteles beszéd. Nem lenne érdekes ez, de jócskán túlmutat a dolog önmagán. Elsősorban véleményterroristáinknak köszönhető, hogy a Fidesz megfeledkezhet önmagáról, olyan erős. Hogy harácsolhatnak akár a legfelsőbb szinteken is. (Pont nem Kövér egyébként.) Azt a bezárt, hazug, szabadságot tagadó légkört, azt az élettől elrugaszkodott semmit ugyanis nem lehetne elviselni, amit véleményterroristáink képviselnek.

Ez a liberálfasiszta tempó, ahol egy véleményért, egy vágy megfogalmazásáért, egy »én így gondolom«-ért nem egy »nem értek egyet«, hanem a legdurvább személyeskedő mocskolódás jár, ráadásul nem is az elhangzottakra reagálva, hanem arra, ami nem hangzott el, de belemagyarázták gyorsan - ez tehát nem csak genderőrültjeinket lehetetleníti el, de az értelmes beszédet, a fontos közös ügyek megvitatását is. Lehet, hogy mégiscsak írnom kell majd a témáról egy nagyot. Pedig nem akartam. Eskü nem.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 211 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés