Kocsis Mátét lebuzizni körülbelül olyan visszataszító, mint Kocsis Máté

2015. november 2. 11:32

Bede Márton
444
Már a pénteki ítélet előtt is ment a kínos buzizós susmus az elméletileg toleráns bal- és liberális oldalon, ami viszont azóta folyik, az tényleg a rasszista magyar szélsőjobboldal szintjén, a „nem idén barnult le” és a „réti nigger” világában mozog.

Már a pénteki ítélet előtt is ment a kínos buzizós susmus az elméletileg toleráns bal- és liberális oldalon, ami viszont azóta folyik, az tényleg a rasszista magyar szélsőjobboldal szintjén, a »nem idén barnult le« és a »réti nigger« világában mozog.

Kocsis Mátét egymillió ügyben lehetne támadni, hiszen - ahogy már leszögeztük - visszataszító alak. Ehelyett a Facebook egy olyan képpel van tele, amin állítólag a fiatal politikus látható egy jellegzetesen fortunadiszkós, szőke fiatalember társaságában. Ez a kép az, és a teljesen megroggyant elméjű »Egymillióan a magyar sajtószabadságért« Facebook-csoport kommentárja szépen illusztrálja is, hogy miről van szó, és mi az, ami nagyjából annyira gyomorforgató jelenség, mint Kocsis Máté maga.

A primitív, kacsintgatós buzizás természetesen nem azzal foglalkozik, hogy egy férfi esetleg egy másikat szeret. A homofóbia lényege éppen az, hogy nem képes elfogadni, hogy azonos nemű emberek esetleg szeressék egymást. A Kocsis Mátén csámcsogók egytől egyig arra gondolnak, arra folyik a nyáluk, hogy egy politikust valaki seggbe dug, basz, kúr, és hogy ez undorító, sőt, elítélendő.

Ha van iskolapéldája az intoleranciának, a más gyűlöletének, ez kétségtelenül az. Eddig is tudtuk, hogy ezek Magyarországon gyakori jelenségek, most pedig kiderült, hogy egy olyan jelentéktelen dolog, mint a politikai elkötelezettség még több magyar emberből képes alávaló tahót csinálni. Orbán Viktor büdös cigány, Kocsis Máté pedig fartúró buzi - nem, ezek nem a kuruc.info »gondolatai«.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert eddig azt hitte Bede úr, hogy önök különbek, mint a szélsőjobb? Ez érdekes.

Mert nalatok a cigany IS, a buzi IS, es

Válaszok:
Csigorin | 2015. november 2. 12:43

rohadt blogmotor...

szoval es a zsido IS politikai kategoria.

Lehet egy meleg rohadtbuzi ha nem liberalis, lehet egy zsido antiszemita ha nem liberalis, lehet egy cigany rohadt mocskos retineger ha nem liberalis.

Sot, azt szednetek szet eloszor aki tenyleg liberalis.
Az ugyanis azt (is) jelentene, hogy kiall azert, hogy MAS POLITIKAI NEZETEN LEVOK(!) is kimondhassak velemenyuket.
Megvedi az ellenfeleit. De ti csak magatokkal szemben vagytok toleransak, senki massal szemben nem, viszont mindenki mastol elvarjatok hogy titeket toleraljon.

A buzizás primitív és ízléstelen dolog, de a Kocsis-Ungár-ügy nem erről szól. Ungár a képmutatásról beszélt, amikor Kocsis publikus és valós identitása között disszonanciára rámutatott. Az eszköz megkérdőjelezhető, de a képmutatás tényén ez nem változtat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés