Kormányzsidók

2015. október 16. 20:38

Vári György
Népszabadság
A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetőségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet.

„A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetőségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet. Mostanában nagyon kifizetődően lehet például migránsozni és muszlimozni, hatalmas a fogadókészség. A hatalom és csatolt sajtószervei alig győzik várni az iszlám térfoglalástól rettegő, szigorú menekültpolitikát, megerősített határokat követelő »zsidó vezetőket«. Ők közösségük nevében is megerősíthetik, hogy a kormány egyenesen filoszemita politikát folytat az idegengyűlölő hangulatkeltéssel, miközben a törpe kisebbségben lévő Soros-bérenc liberálisok cserbenhagyják a zsidajaikat, akiket 25 éven keresztül agyonpátyolgattak, még a széltől is óvtak. (...)

Szabó már kedden címlapra került bevándorlásellenes kormányzsidóként, így szegény Feldmájer Péter Mazsihisz-exelnök, aki immár szintén nem képvisel senkit, egy nappal lemaradt. Csak szerdán tudathatta a magyar közvéleménnyel, hogy »a jelenlegi ütemben zajló tömeges muszlim bevándorlás veszélyt jelent az európai zsidóságra, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent Európában«, a határokat pedig, jegyezte meg váratlan csavarral, meg kell védeni mindenáron. Mindketten kitértek az újra aktuális főellenségre, Soros Györgyre is, aki a kormánysajtó tájékoztatása szerint most éppen a bevándorlás támogatásával kívánja hidegre tenni Európát. A kormányzsidóknak meg is van róla a véleményük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy hányinger.

Gyűlölet...magyar...zsidó...mazsihisz..törzs...náci...FASISZTA...

Ha nem állsz be a törzsi sorba, náci vagy.

Őszintén: ehhez a zsidóknak van közük, vagy azoknak, akik meg akarnak abból élni, hogy álképviselnek valakiket?

Hát, márpedig tényleg vicces.

"..Habony Árpádnak és Arthur Finkelsteinnek közös cége van.."

".. Századvég Alapítványt informálisan irányító Habony Árpád, akivel döntően tolmácsokon keresztül zajlik a kommunikáció. Magyarországi tartózkodásaik során Finkelstein és Birnbaum "csoportos foglalkozásokat" tartanak: ezeken az üléseken a Fidesz kommunikációjában kulcsszerepet játszó vezető politikusok - köztük Orbán Viktor is - vesznek részt. .."


".. Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta az RTL Klubnak, hogy Finkelstein egy kiváló, jól ismert szakértő, s ő rendszeres kapcsolatban állt vele..."


"..Finkelstein a kilencvenes évek közepe óta máig az izraeli jobboldal legbefolyásosabb háttérembere.

Már Netanjahu első ciklusa alatt mélyen bedolgozta magát a Likudba: 1996 és 1999 között kollégája, Birnbaum az ő ajánlására lett a miniszterelnök kabinetfőnöke. Noha hivatalosan már nem dolgoznak együtt, Netanjahu máig minden fontos stratégiai kérdésben számít Finkelstein véleményére..."

"..Mint mondtam, diszkrét szakma a miénk. Az azonban nem titok, hogy a magyarországi politikai és kormányzati elit, valamint Finkelstein úr és társai között tudástranszfer zajlik. Ebben mi – és személyesen én is – közvetítők vagyunk.”.."http://hu.budapestbeacon.com/k..


http://mandiner.blog.hu/2015/0..http://mandiner.hu/cikk/201505..

Válaszok:
Laibach | 2015. október 17. 11:10

Szerintem Várinak ha problémája van beszélje meg Finkelsteinékkel.

Nincs itt semmi veszély!
Alig várjuk, hogy életünket, vérünket, vagyonkánkat adjuk a bevándorlók luxusára , sőt, felajánljuk lányainkat, asszonyainkat és templomainkat!
Őrület, micsoda ostobaság kering a neten!

Jó, hogy a lényeget látod, de olvasni sem ártana megtanulnod!

:-)

Valamikor 1986-ban a a Szovjetunió Kommunista Pártjának főtitkára, Gorbacsov elvtárs interjút adott egy francia újságírónak.
(A televíziós felvételt Ausztráliában a saját szememmel láttam, angol nyelvű fordítás feliratával.)
Az újságíró a szovjet állami antiszemitizmusról kérdezte a kommunista vezetőt.
Antiszemitizmus? – kérdezett vissza Gorbacsov – Idefigyeljen: miközben a lakosság 0.63%-át alkotják a zsidók, az állami- és pártnomenklatura 10-20%-át foglalják el. Akkor milyen antiszemitizmus ez?

Eddig a történet, amelyből két tanulság vonható le:

Az egyik az, hogy a számok azt mutatják, hogy a zsidókban 25 szörösen nagyobb volt a hajlandóság arra, hogy a kommunizmus vezető államában, a “gonosz birodalmában” nomenklatura helyeket foglaljanak el, mint a lakosság többi részében.
A másik pedig az, hogy a számok, a “nyilvántartás” készenléte fontos, egyfelöl a vádak kivédése szempontjából, másfelöl az igazság ismerete okán.

Ó, te most tényleg ennyire bikkfafejű vagy? Már vagy 100x leírtuk neked, hogy hová lett. Még mindig itt tartasz??? Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Inkább úgy tedd fel, hová lett volna mostanra a magánnyugdíjszámlákon lévő megtakarítások tetemes része? Valahol az ámérikai ingatlanlufi, származtatott alapok kipukkanásával tűnt volna el. Más. Te mint vén nyugdíjas munkásőr, mennyit is fizettél be a MANYUP számlára? :-)

Válaszok:
opht | 2015. október 17. 16:56

Nem ördögtől való, ha a zsidó jobboldali

1. A 10-20 százalék azt jelenti, hogy hol tíz, hol húsz. A hajlandóság kiszámításához 15%-ot használtam.
2. Megváltoztatni az Izrael-ellenességet? Vagy nem tudta, vagy nem merte.
3. Azt em tudom a szovjet pártapparátus hanyad része vándorolt Izraelbe. Azt viszont tudom, hogy tarthattak egy kis leszámolásrtól.
4. A következő bekezdésedet nem értem.
5. Gorbacsov nem azt mondta, hogy jelentős rész, hanem pontosan azt, amit írtam.

Te sohasem érted az olvasott szöveget, vagy csak ebben a témában?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés