Takarodjatok haza a kurva anyátokba!

2015. október 5. 15:59

Bayer Zsolt
Bádog
Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok.

„Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször: Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a »mi pénzünket«, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 507 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kultúrember vagy Zsolti vagy ősember???

Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának adni kellene magára valamennyit.

Most jött el az a pillanat, hogy a finn követség elött kellene a finn gyerekek és idôsekkel való szimpátia tüntetést szervezni.

Ja és válaszolni kéne a letteknek is.

Na mi van? Kibékültetek?

Ez nem publicisztika, hanem kocsmai hőbörgés.

Durva, de teljesen igaza van.

Rondán beszélsz, de jól! Végül is minden szavad a helyén van. Mi is ezt gondoljuk, (a népfölség).

Tényleg hol van az a határ, amit már a liberók is értenek, mert a pc- t, azért fejlesztették ki, hogy ne lessen nevén nevezni sok mindent?

Így is tud, meg úgy is tud írni.
Ha megnézed, a filmjeit, pl. Erdélyről, vagy a Másfélmillió lépés Magyarországon - 32 év múlva..., olyan szép a szövege, annyira szép mondatai vannak. Jól tud fogalmazni, minden helyzetre.

Az igazi életét mentô menekült mindent megköszön és érdeklôdik, hogy miben segíthet. gyógyszert úgy tudom kapnak. A ruha persze nem a legújabb divat, de biztos, hogy ki van mosva. Még mire kell a pénz? Cigire? Aztán még? Takaró, mosószer, gyülcs?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés