Lázár: Nem vagyok egy lemondós típus

2015. szeptember 21. 18:51
A Miniszterelnökséget vezetői miniszter hétfőn Rogán Antal kabinetfőnöki kinevezése kapcsán leszögezte: nem egy lemondós típus. Úgy tűnik tehát, sikerült tisztázni a feladat- és felelősségköröket Rogán Antal és Lázár János viszonylatában. Sőt. Lázár azt is mondta, hogy sikeres párost fognak alkotni Rogánnal.

Nem vagyok egy lemondós típus” – nyilatkozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn újságíróknak a Parlament épületében azzal kapcsolatban, betölti-e a posztját azt követően is, hogy Rogán Antal a Fidesz leköszönő frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnök politikai kabinetfőnöke lesz. Mint mondta, az ezzel kapcsolatos megbeszéléseken világossá tette, mást nem szeretne, csak azt, hogy ha változnak a személyi feltételek, akkor a felelősségi viszonyok tiszták legyenek.

Kijelentette: Rogán Antal tudására, felkészültségére a miniszterelnöknek szüksége van. „Ez nem egy választható kategória”, a döntéssel egyetért, és maximálisan támogatja a miniszterelnököt – fűzte hozzá. A kormányfő ehhez meg tudja teremteni azokat a munkafeltételeket, amely számára és Rogán Antal számára is ideális a munkavégzéshez – folytatta. Olyan megoldás született, amely mindkét félnek megfelelő lesz – jelentette ki.

Kérdésre megjegyezte: Rogán Antallal – akit munkatársának nevezett – együtt fog dolgozni, de nem lesz a beosztottja. „Sikeres páros lesz” – jegyezte meg.

Rogán Antal a Fidesz múlt szerdai velencei frakcióülése előtt jelentette be, hogy október 1-jétől a kormányfő politikai kabinetfőnöke lesz.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Sikeres páros lesz”

Szerintem is összeillenek.

Akkor egyetértünk valamiben. Ilyen még nem volt! :)

10 forint a forró lángos! Gyere vissza Kádár János, bocs Lázár János.

Igen, Lázár örül,láthatóan kibékült a kisz-esekkel. A párt csak nyer, ja meg a dohánylobbi. :)

A vörös párttagkönyve megvan még papa???

Élőben volt az igazi.

Balatoni mester - isten nyugosztalja - nagyon jól nyomta az üstdobokat.

Na akkor küldök egy könnyed hazai-t, hogy lenyugodj:

https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés