Respekt!

2015. szeptember 15. 15:00

Miklósi László
hvg.hu
Ebben a társadalmi közegben nem volt meglepő, hogy a menekültek megsegítésében sem jeleskedtek a vállalkozók. Demján Sándor, Magyarország egyik leggazdagabb embere úgy tűnik, fontosnak tartja, hogy ez a helyzet megváltozzon.

„A rendszerváltás után naivan azt reméltem, hogy a felső tízezer tagjai példát mutatnak majd, hiszen tehetik. Segítik az elesetteket, az oktatást, a kultúrát, a támogatásra érdemes szerveződéseket. Az elmúlt negyedszázadban párját ritkította az önzetlen, bőkezű mecenatúra, a társadalmi felelősségvállalás felismerése és példaadó gyakorlása. Ebben a társadalmi közegben nem volt meglepő, hogy a menekültek megsegítésében sem jeleskedtek a vállalkozók.

Demján Sándor, Magyarország egyik leggazdagabb embere úgy tűnik, fontosnak tartja, hogy ez a helyzet megváltozzon. Példaértékű döntése új korszakot nyithat.

A VOSZ elnökeként szólítja fel a cégeket, szervezeteket, magánembereket, hogy csatlakozzanak e nemes kezdeményezéshez: »…mind magánemberként, mind a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökeként  egyaránt  kötelességemnek érzem, hogy segítsünk az arra rászorulóknak«.

Vajon hányan fogják Demján Sándor példáját követni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés