Tanácstalan vagyok. Mi legyen?

2015. augusztus 27. 18:42

Kakuk György
El Camino de Balkan
Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli.

„Most mondhatnám azt, hogy »számítottam arra« hogy ez is olyan eltaknyolódott, magyaros dolog lesz. De nem. Nem számitottam rá. Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli. Olyan ez mint, amikor a lakodalmas zenesz saját zenéjenek a kalózmásolatát árulta a koncertjei után. Most tényleg tanácstalan vagyok. Mi legyen? Egyelőre teoretikus a kérdés, de mi legyen ha tudom folytatni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Átlátszó lehozta a Kakuk-sorozatot Névtelenül, azután Ergé az anonymousnak megadta az Év-Riportja tzímet, ez itten meg


Facebook post, kakukk nem ide a mandiner.hu-ra tolta a produktumát , emez itt egy szemlézöszájt ,Oblomov úr :-D


Szoktál-e nagyobb perspektivákat, politikaiakat is hasonlóan éles szemmel azonnal átlátni??

Alapítványi döntésre vár, hogy tudja folytatni???

Akkor ez nem úgy megy, hogy vesz egy hátizsákot, és beáll a menekültek közé?

Ami a kolléganőket illeti, hááááttt...

Ivarérett felnőtt, egyedülálló asszonyok lévén... Nem javaslom, na.

"Eredetileg és eredendően ez egy blog,"

Aham, de én a jelenről beszélnék öregem :)
Megtéveszt téged a mandi kettőssége: Van egyszer a
mandiner.blog.hu ami blog blogpostokkal etc. , és van itt ez,
a mandiner.hu alatt egy szemléző szájt ami hircsatorna-szerüen rss-feed formájában szintén elérhető , de mégha egy-egy ergé-cikk vagy ilyesmik emitt és amott is (a blogon és a simán) "publikálódik" ,ezeknek teljesen különálló a kommentmezeje.

De Kakuk úrnak kisebb gondja is nagyobb annál hogy ilyen bonyi dolgokban világosodjon fel általad:

Kakuk úr ugyanis mondattanilag egy grammartiszt után kiált! Pedig ő tán újságíró! Senki se vádoljon engem azzal hogy grammarjiddishnek titulálnám Kakukot, csak egyszerűen kuszán hányja a szavakat.

""Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok és kiderül tudom e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a, két kolléganő, névtelenül (hogy máshogy?) ered a menekültek nyomába és ezt az Átlátszó le is közli.""


Saját értelmezési és korrekturázási kísérletemben azt ondja ő most hogy:

Nem számítottam arra, hogy az Átlátszó tudva azt, hogy egy alapítványi döntést várok hogy kiderüljön tudom-e folytatni az El Camino de Balkan történetét, bevállalja ezt a névtelen leközlést, "két kolléganő" szerzőségével eredve a menekültek nyomába.

A pofa szabadalmaztatta a gyaloglást?

Nem?

Pedig egyszerú.

Amióta a ballib alól kivették a pénzesládát, azóta már 5 ft-ért is elharapnák egymás torkát.

"Az Átlátszót főszerkesztő Bodoki vagy Mong pont annyira ballib, mint te, hülyegyerek."

Najólvan te semmiképpsem hüjje, gondold meg akkor eme ballibségtől mentes áldottjó szerkesztőemberek beavatatlanok voltak-é abba, hogy szerzőjük a ballib DéKá Elnökségi tagja.

Értsed hogy zenebono itt a DéKá Elnökségi tag "5 Forintos" dobozért (valami Alapítványi pénzért) való küzdelmét értelmezi...

Megkérdezni Ergééket? Dehiszen (az ismeretlen értsd anonim) Kakuké az Év Riportja! :)

Kakuk nem humanista (pl. igen szenvtelen a sorozatának csengése) és hál'Istennek nem is kormánytisztviselő (nem gy-kormány van) , viszont déká elnökségi tag (sejtsed meg hogy lenne-é kormánytisztviselő) , te notorius kakukk szimpatizáns :-D

Az milyen már, hogy alapítványi pénzért kell kuncsorogni az évekig nemzetközi intézményektől jó keresetet húzó Kakuknak; ráadásul Altus Feri zsebből finanszírozhatná a migránsvédelmet, akarom mondani az oknyomozó újságírást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés