Tűzparancsot a határon!

2015. augusztus 26. 16:21

Zárug Péter Farkas
Demokrata
Magyarországon meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni a népvándorló hordák agresszióját. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére.

„Miközben mi épp Szent István ünnepén új kenyeret szenteltünk és némi borongós idő közepette mégiscsak ittuk a jó hideg söröket, s ettük a jó kis ünnepi menünket, aközben Macedónia menekült-agresszió áldozata lett. S a végén még tőle kértek nagyobb empátiát a menekültekkel szemben.

Tessenek elképzelni, hogy 7, azaz hét ezer ember felsorakozik egy határon és a velük szemben álló határrendészetnek és rendőrségnek semmilyen módon nem engedelmeskedve próbálnak benyomulni a határon. A rendőrök és macedón határvédők kordont húznak és fegyveres, de érdemben azt nem használó őrökkel próbálják biztosítani, hogy az országba való bejutás mégiscsak rendezetten és a szabályoknak megfelelően történjen – ezt célozná a magyar kerítés is, mert mint kiderült, balga módon saját területen és nem valódi határsavban húztuk, na mindegy! Szóval a macedón fegyveresek a hivatalos menekültügyi eljárást szerették volna végezni, amikor elszabadult a messze létszámfölényben lévő több ezres népvándorló horda és áttörték a határt. Tetszenek érteni? Szó szerint betörtek több ezren egy országba, ahol kordon, kerítés, és kirendelt fegyveresek voltak, igaz tűzparancs nélkül!?!” (...)


„Ha népvándorló hordákhoz lesz igazítva a kormánykommunikáció, az a mindenkori kormány alkalmatlanságát fogja bizonyítani arra, hogy háborús időkben az országot vezessék.

Márpedig a népvándorlás Macedóniában tapasztalt agressziója ebbe az irányba mutat!

Magyarországon ezt meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére. Az idő közeleg.”

(A teljes cikk a Demokrata nyomtatott változatában olvasható.)

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 152 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, éppen előbb írtam, egy hónapra kölcsön kell kérni két határozott, okos, felkészült politikust, Netanjahut és Liebermant. S akkor rend lesz, a dolgok a helyükre kerülnek. S Kádár is megnyugodhat, a krumplileves megint krumplileves lesz.

Most csak híg lötty, mellébeszélnek, nyilatkoznak, s nem csinálnak semmi érdemit. Ez a magyar politikai elit, bocsánat, kormányzati elit.

Ez megbolondult, nem ér ennyit az egész.
Meg egyébként is, felesleges bemocskolni a kezünket, nem is ide akarnak jönni, szarni kell a kurva schengeni övezetre, ahogy a görögök, aztán áthajtani őket Ausztriába.

Régi módszer: fegyvertelen népséget hajtani a sereg előtt, azokra nem lőnek. Van amikor sereg nélkül is működik a dolog. Ha pár százezren bent lesznek, mit lehet tenni?

Nők és gyerekek nem fognak emberkedni.
Ha tudott a tűzparancs, és mégis megindulnak, akkor ugyan miért kellene félreállni?

Szerinted ezt Ausztria meddig tűri majd ölbe tett kézzel?

Ha választani kell, hogy fegyvertelen civilekre lövünk, vagy pedig a nemzetközi kötelezettségeinket megszegve akadálytalanul áthajtjuk őket az országon, akkor inkább az utóbbi.

Biztos ő bolondult meg?
Én egy 40ezres városban lakom. Idénn tudtommal 6x ennyien értek ide.

Miért is kellene nekünk eltartani őket?
Miért gondolod, hogy az osztrákok majd beengedik őket? Ha nem is lőnének (de), akkor is visszaküldik őket ide, és itt leszünk két tűz között. És végül a ma éppen nagyon befogadó németország is végez a szelektálással, és az 98%-os selejtarányt szépen visszazsuppolja a regisztrálókhoz. Hozzánk. Esetleg kis "szerencsével" jövő ilyenkorra csinálnak egy kvótarendszert, aminek "hála" csak 10%-ot kapunk vissza, de az mind egy szálig műveletlen, más kulturájú, a beilleszkedés minimális szándéka nélküli ingyenélő lesz.

Tényleg olyan kurva nehéz felfogni, hogy csak akkor nincs probléma, ha nem jutnak át? Ennyit kell megoldani, és szép szó nem használ.

Valószínű nem a közel jövőben, de tranzitországként ne lőjünk már le senkit, lövöldözzenek a németek, meg az osztrákok.

Sajnos igaz. Minden szabály, törvény annyit ér, amennyit a betarttatásáért tesznek. Ha a jogkövető magatartás helyett agressziv viselkedés van, akkor a jogkövető magaratást ki kell kényszeríteni, akár fegyverrel is.

Kérdés, hogy az elhülyült liberális világ mit szólna hozzá. (Azért az tegyük jozzá, hogy a globalizáció ellenes tüntetéseket provokátorokat alkalmazva és elképesztő brutalitással verik szét. Tehát csak a dolog mibenléte a határvonal.) De elsőként őket fogják lelőni, felrobbantani, lefejezni a "menekültek".

Én nem értem, mi a brétől fél. Attól hogy a helyi konrádgyörgyök megírják, hogy kokettál a széljobbal? Így nyer majd nekik egy választást, amikoris már régen késő lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés