Tűzparancsot a határon!

2015. augusztus 26. 16:21

Zárug Péter Farkas
Demokrata
Magyarországon meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni a népvándorló hordák agresszióját. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére.

„Miközben mi épp Szent István ünnepén új kenyeret szenteltünk és némi borongós idő közepette mégiscsak ittuk a jó hideg söröket, s ettük a jó kis ünnepi menünket, aközben Macedónia menekült-agresszió áldozata lett. S a végén még tőle kértek nagyobb empátiát a menekültekkel szemben.

Tessenek elképzelni, hogy 7, azaz hét ezer ember felsorakozik egy határon és a velük szemben álló határrendészetnek és rendőrségnek semmilyen módon nem engedelmeskedve próbálnak benyomulni a határon. A rendőrök és macedón határvédők kordont húznak és fegyveres, de érdemben azt nem használó őrökkel próbálják biztosítani, hogy az országba való bejutás mégiscsak rendezetten és a szabályoknak megfelelően történjen – ezt célozná a magyar kerítés is, mert mint kiderült, balga módon saját területen és nem valódi határsavban húztuk, na mindegy! Szóval a macedón fegyveresek a hivatalos menekültügyi eljárást szerették volna végezni, amikor elszabadult a messze létszámfölényben lévő több ezres népvándorló horda és áttörték a határt. Tetszenek érteni? Szó szerint betörtek több ezren egy országba, ahol kordon, kerítés, és kirendelt fegyveresek voltak, igaz tűzparancs nélkül!?!” (...)


„Ha népvándorló hordákhoz lesz igazítva a kormánykommunikáció, az a mindenkori kormány alkalmatlanságát fogja bizonyítani arra, hogy háborús időkben az országot vezessék.

Márpedig a népvándorlás Macedóniában tapasztalt agressziója ebbe az irányba mutat!

Magyarországon ezt meg kell előzni, vagy ha határunkhoz ér, meg kell akadályozni. Akkor is, ha mi adunk először tűzparancsot a határaink megvédésére. Az idő közeleg.”

(A teljes cikk a Demokrata nyomtatott változatában olvasható.)

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, éppen előbb írtam, egy hónapra kölcsön kell kérni két határozott, okos, felkészült politikust, Netanjahut és Liebermant. S akkor rend lesz, a dolgok a helyükre kerülnek. S Kádár is megnyugodhat, a krumplileves megint krumplileves lesz.

Most csak híg lötty, mellébeszélnek, nyilatkoznak, s nem csinálnak semmi érdemit. Ez a magyar politikai elit, bocsánat, kormányzati elit.

Ez megbolondult, nem ér ennyit az egész.
Meg egyébként is, felesleges bemocskolni a kezünket, nem is ide akarnak jönni, szarni kell a kurva schengeni övezetre, ahogy a görögök, aztán áthajtani őket Ausztriába.

Válaszok:
ottapont | 2015. augusztus 26. 16:47
GregDzsi | 2015. augusztus 26. 16:52

Régi módszer: fegyvertelen népséget hajtani a sereg előtt, azokra nem lőnek. Van amikor sereg nélkül is működik a dolog. Ha pár százezren bent lesznek, mit lehet tenni?

Nők és gyerekek nem fognak emberkedni.
Ha tudott a tűzparancs, és mégis megindulnak, akkor ugyan miért kellene félreállni?

Szerinted ezt Ausztria meddig tűri majd ölbe tett kézzel?

Ha választani kell, hogy fegyvertelen civilekre lövünk, vagy pedig a nemzetközi kötelezettségeinket megszegve akadálytalanul áthajtjuk őket az országon, akkor inkább az utóbbi.

Biztos ő bolondult meg?
Én egy 40ezres városban lakom. Idénn tudtommal 6x ennyien értek ide.

Miért is kellene nekünk eltartani őket?
Miért gondolod, hogy az osztrákok majd beengedik őket? Ha nem is lőnének (de), akkor is visszaküldik őket ide, és itt leszünk két tűz között. És végül a ma éppen nagyon befogadó németország is végez a szelektálással, és az 98%-os selejtarányt szépen visszazsuppolja a regisztrálókhoz. Hozzánk. Esetleg kis "szerencsével" jövő ilyenkorra csinálnak egy kvótarendszert, aminek "hála" csak 10%-ot kapunk vissza, de az mind egy szálig műveletlen, más kulturájú, a beilleszkedés minimális szándéka nélküli ingyenélő lesz.

Tényleg olyan kurva nehéz felfogni, hogy csak akkor nincs probléma, ha nem jutnak át? Ennyit kell megoldani, és szép szó nem használ.

Valószínű nem a közel jövőben, de tranzitországként ne lőjünk már le senkit, lövöldözzenek a németek, meg az osztrákok.

Sajnos igaz. Minden szabály, törvény annyit ér, amennyit a betarttatásáért tesznek. Ha a jogkövető magatartás helyett agressziv viselkedés van, akkor a jogkövető magaratást ki kell kényszeríteni, akár fegyverrel is.

Kérdés, hogy az elhülyült liberális világ mit szólna hozzá. (Azért az tegyük jozzá, hogy a globalizáció ellenes tüntetéseket provokátorokat alkalmazva és elképesztő brutalitással verik szét. Tehát csak a dolog mibenléte a határvonal.) De elsőként őket fogják lelőni, felrobbantani, lefejezni a "menekültek".

Válaszok:
marko11 | 2015. augusztus 26. 17:51

Én nem értem, mi a brétől fél. Attól hogy a helyi konrádgyörgyök megírják, hogy kokettál a széljobbal? Így nyer majd nekik egy választást, amikoris már régen késő lesz.

Egyelőre: nem!
Ilyesmiről szó sem lehet.
Minden hasonló helyzetben tűzparancs csakis Brüsszel jóváhagyásával történhet.
Miért?
Mert Magyarország képtelen egyedül a gondot orvosolni.
Viszont, attól kezdve, hogy a tűzparancsról Brüsszel dönt: a felelősség is az övé.
Úgy értem: a sokkal nagyobb lehetőség mellé társuló felelősség.
Ez a nagyobb lehetőség pedig pontosan minimum 50-szerese a miénknek.
Mivel az EU létszáma is annyival több.

Jó, hogy írsz az USA-ról...
Zárug is inkább ezzel foglalkozott volna.
Ti., ha a nagykövetségük előtt egy tömegből petíciót adnának Bell asszonynak, amiben megkérik, hozná rendbe az országa, amit elrontott, lehet, többre mennénk...
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!

De miért éppen nekünk kellene ilyen mélyen belekavarodni ebbe? Ha Magyarországig zavartalanul eljutottak, akkor miért kellene nekünk megállítani (próbálni megállítani! hogy majd mi is célpontjai legyünk terror támadásoknak!?)...?
Miért nem engedjük a menekültek százezreit szépen tovább a "művelt" Nyugatra?
Addig úgysem kapnak észbe, amíg az ő városaikat, tereiket is el lepi nem a migránsok áradata!

Hogy is van a Lear királyban? "... én legalább bolond vagyok, ...".

1. A schengeni határvédelmi kötelezettségek nem ilyen esetre lettek kitalálva.
2. Az un. iszlám Állam bűnözői nem az EU-n, hanem Magyarországon fogják megtorolni az estleges tűzparancsot, ill. áldozatait.

Persze az EU-ban most szépen hátra dőlnek, hogy Orbán, a "diktátor" (és magyar nép!!!) majd elviszi balhét.
Remélem Orbánnak több esze van, mint Zárug Péter Farkasnak!

...és Magyarország EGYEDÜL semmiképp ne adjon tűzparancsot!
Tessék az EU összes országának, teljes katonaságát a magyar határra küldeni! (Ja, hogy az EU-nak nincs is katonasága?)

Merkel Európát intézte el, viheted. Maradok Netanjahu és Lieberman mellett, nem szeretem a tehetetlen, tesze-tosza embereket, politikusokat.

Ukrajna kapcsán súlyos tárgyi tévedésben vagy, no de a hozzászólás nincs felkészültségi, tájékozottsági küszöb szinthez kötve. Így színesebb is a világ.

Merkel Európát intézte el, viheted. Maradok Netanjahu és Lieberman mellett, nem szeretem a tehetetlen, tesze-tosza embereket, politikusokat.

Ukrajna kapcsán súlyos tárgyi tévedésben vagy, no de a hozzászólás nincs felkészültségi, tájékozottsági küszöb szinthez kötve. Így színesebb is a világ.

Kedves gojj!

Nem tartozom a kódolt "ezekhez", de tisztelem történelmüket, tudásukat, képességüket a fennmaradáshoz, a virágzáshoz, s természetesen elismerem érdekérvényesítő képességüket. Mindenki előtt szabad az út, nem irigykedni, hanem tanulni kell, tőlük is.

S elismerem azt, hogy próbálnak rendet teremteni az országukban, s példásnak tartom a nemzeti érdekek mindenek felettiségét.

Mindez nem jelent kritikátlanságot.

Az meg felháborít, ahogyan kezelik a bevándorló kérdést. A macedón határon történtek világossá tették, hogy hiába vonultatnak fel élő erőket, ha nincs tűzparancs, akkor bohócot csinálnak belőlük. Ezért felesleges és meddő a kormány mostani hangzatos krízis kezelése is. Szavazatszerzést, s nem a probléma kezelését szolgálja.

De természetesen tiszteletben tartom a tőlem eltérő véleményeket is.

Én sem lőnék ezekre a szerencsétlenekre.
Én segítenék nekik.
Az USA és EU csatlós országai okozták ezt a zürzavart.
Rendet kellene tenni Afganisztánban, Irakban, Szíriában, Líbiában valami nagy Marshall féle segéllyel!

Gondoljon mindenki bele az ő helyükbe. Én is útra kelnék a gyerekeimmel ha mindennapos a bombázás, gyilkolás. Nem ők a hibásak!!
Valakiket az USA és az EU volt és mai vezetői közül Hágában kellene elítélni!

Hát ezt lehet,de akkor előbb közölni kéne,de úgy rendesen,hogy a magyar határon a tényleg politikai menekült is elpusztul.

Toncsika kisasszony Te hamis konszenzusban éldegélsz a mikrokörnyezetedben, ha ilyen "Köszönjük Emese!" mémmel próbálkozol tollforgató-fegyveresként pl. öreg csatalovakkal megküzdeni.

[ Egyszóval buta vagy Tónika :-D ]

EZ a helyes kommunikációs tanács Zárug Péter irányába, azaz így korrigáljon ezügyben ha már a lövetést elkerülhetetlennek fogja látni!!


"Nem szabad nekünk elsőként lövetnünk.

Határzár kell. Olyan helyzetet kell elősegíteni, hogy lehetőleg

a most alakoskodó náci rácok

lőjenek elsőnek." - Értsd: a tán megvaduló vándoroltatott de megállított tömegbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés