Kisokos a tudatos antifeminista részére

2015. augusztus 24. 11:16

Sárosi Péter
A TASZ jelenti
Először is, fesd fel a feminizmus ördögét a falra. Ne törödj vele, hogy Magyarországon nem létezik az amerikaiéhoz akár csak hasonló befolyással rendelkező feminista tömegmozgalom, sajtó.

„Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy feminizmus. Egyre nyomasztóbbá válik a maroknyi feministának a sajtó közönyétől kísért küzdelme a családi erőszak ellen, elviselhetetlen, hogy néhanapján még cikkek és blogok is megjelennek erről a témáról. Szegény alfahímjeink hovatovább már kellemetlenül érzik magukat (sőt, egyesek akár bűntudatot is érezhetnek!) amiatt, hogy nagyítóval is alig találunk nőket a döntéshozó pozíciókban. Ha ez a megátalkodott feminizmus tovább folytatódik, akár még az is előfordult, hogy a férfiember meg se pofozhatja kedvére a feleségét, amikor neki jól esik. Egy kormányzó pártnak már így is ki kellett rúgnia a frakcióból azt a képviselőjét, aki pityókásan elagyabugyálta az asszonyt, oszt még a vak komondorra se tudta ráfogni. Meg kell állítanunk a feminista mételyt, de ezt okosan kell tennünk!  


1. Először is, fesd fel a feminizmus ördögét a falra. Ne törödj vele, hogy Magyarországon nem létezik az amerikaiéhoz akár csak hasonló befolyással rendelkező feminista tömegmozgalom, sajtó. Állítsd be úgy, mintha már a csapból is a feministák folynának. Egy olyan társadalomban, ami eleve idegenkedik minden olyan mozgalomtól, ami meg akarja változtatni a begyepesedett konvencióit, ezzel biztos sikert aratsz.
 
2. Gondoskodj arról, hogy a feministáról kialakított sztereotípiák erősödjenek. A feministát mindig használd a „szexuálisan kielégítetlen péniszirígy frusztrált hülye picsa” szinonímájaként, aki szükségszerűen hadban áll saját nőiségével. Gondosan hallgasd el, hogy feminista lehet bárki, aki hisz a nők egyenjogúságában, még férfi is.
 
3. Előszeretettel hivatkozz a Természetre, így, nagy betűvel. Mert ugye a Természet jelölte ki a nő számára azt a szerepet, hogy pofát befogva szülje meg nevelje a gyerekeket és mossa ki a szaros gatyákat, miközben a férfi a világon uralkodik. Ne engedd, hogy okoskodó szociológusok elméletei befolyásoljanak arról, hogy a társadalmi nemek és nemi szerepek alakulásának vajmi kevés köze van a biológiához. Kezdj el jinről meg jangról, Napról és Holdról beszélni, az összezavarja őket.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vicces akart lenni, de csak szánalmasra sikeredett.

Ha egy férfi támogatja a feministákat, ott valami nagyon nem kerek. Elsősorban a férfinél, de a feministáknál sem.

Senki nincs, aki a nők jogát elvitatná az önálló egzisztencia teremtéssel. Jó az, tanulni is jó és így tovább.
Pusztán szimpatikus lenne, ha az önmegvalósítás lehetőségei közé tartozna egy hagyományos, családanyai szerep vállalása is. Valószínűleg annak is van társadalmi értéke, ha valaki a társának szabad akaratból hátteret a nyugodt munkához, a gyerekeinek főleg családban történő nevelést biztosít.
Ha a gyerekek megnőttek, akár a kenyérkereső munka is jöhet.
Ez az út, noha nehéz ellene szólni, egyre kevéssé elismertté, követhetővé vált. Nem gondolom, h. ez helyeselhető feminista cél volt.
Kevés a csökkentett munkaidőben való elhelyezkedési lehetőség. meg kéne nézni, mi a helyzet ezen a téren ott, ahol nagyobb a gyermekvállalási hajlandóság.

Persze, ronda összeesküvéselmélet, meg minden, de nem hiszem el, hogy ezeket nem egy helyről fizetik...

Egyébként már a melegházasságnál is ebben gúnyolódó stílusban küldték el a szerintük nem megfelelően gondolkodókat - látszik, hogy nyílt vitában nem tudnák megvédeni az álláspontjukat, marad a gúnyolódás, szalmabáb-érvelés és az érzelmekre hatás.

Kiváló, szellemes poszt, gratula a szerzőnek. Sokan még a XXI. században sem értik ebben az elmaradott, hímsovén országban, hogy a feminizmus nem férfiellenességet jelent, hanem a nemi egyenlőség programját. Minden egalitárius ember szükségképpen feminista - akár férfi, akár nő.

Rossz az olyan feminizmus, mely a férfiak ellen uszítja a nőket-
Még károsabb az antifeminizmus, mely a nők ellen uszítja a férfiakat, és a problémákat nemhogy megoldani de észrevenni se akarja.
Nagy teher van a nőkön:munkahelyen és otthon egyformán 100%-ot teljesíteni kegyetlenül nehéz!És a második, és a többi gyermek ellen a férfiak szoktak igen erőszakosan tiltakozni.

Válaszok:
kalotaszeg | 2015. augusztus 24. 19:29

"Ne engedd, hogy okoskodó szociológusok elméletei befolyásoljanak arról, hogy a társadalmi nemek és nemi szerepek alakulásának vajmi kevés köze van a biológiához."

A társadalmi nemhez nincs köze a biológiának?
Ezt megmagyarázná valaki? Előre is köszönöm.

Nem emlékszel véletlenül mit értenek társadalmi nemen? Ha ezt tisztázzuk már beljebb vagyunk...vagy nem.:p

Mindjárt gondoltam, hogy valami józan észtől, normalitástól teljesen elrugaszkodott baromság lehet.

Mennyivel is szebb, épületesebb üzemi összseszerelő robotnak lenni egy gépsor mellett, vagy ehhez hasonló helyen?

Egyáltalán milyen beteg elme és torz értékrend kell ahhoz, hogy egy gyerekeket nevelő, háztartást, esetenként kisebb gazdaságot irányító nőt háztartási robotnak, szülőgépnek nevezzenek??

Ez az egész genderideológia nem más mint "ha én degenerált vagyok, legyen az más is, alkalmazkodjon a degenerációmhoz a világ!" egyik megnyilvánulása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés