Sajnálom Orbán Viktort!

2015. augusztus 18. 7:49

Nagy Alekosz
Facebook
Bizonyára álmatlan hetei lehetnek tudván, látván, hallván, amit emberei, kinevezettjei és a slepp, ámokfutás címszó alatt művelnek.

Sajnálom Orbán Viktort!

:/

Bizonyára álmatlan hetei lehetnek tudván, látván, hallván, amit emberei, kinevezettjei és a slepp, ámokfutás címszó alatt művelnek. Egyesek talicskával, mások kicsit kifinomultabb módszerekkel hordják ki a pénzt az országból. A valamikor magát konzervatívnak mondott párt prominens személyei, emberei és asszonyai, mára már a bulvármédia vezető Celebjeivé váltak. Az egykoron elképzelt és megálmodott Nemzeti oldalnak mára már nyoma sincs. Egyes vezetőknek és feleségeiknek javasolnám részvételét a Való Világ 8-ba, vagy az Ezek megőrültek Című műsorba.

:/

Ha a király nem figyel, hamarosan gyalogjai áldozatává válik és a Matt akkor már elkerülhetetlen. Fogadd meg intő szavam! - Ben Hur

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért kellene húzni egy határt a szemlézésben. Faszlóbáló valóvilágosok politikai kommentjeit már csak ne!

Ma már természetes dolog, hogy az ember azzal kezdi, ki mondta, ki és hol írta.

A szerző RTL-Magyarország gyermeke - meg kellett néznem az interneten, magam nem nézem ezt a szennycsatornát, általában a televíziót -, szellemi szülöttje, a Való Világ győztese. Persze egy egykori biztonsági őrnek is lehetnek azért figyelmet érdemlő gondolatai.

Ugye Rogán Antal feleségének RTL-szintű megnyilvánulásai bizonyára sok konzervatív gondolkodású fideszesben váltanak ki ellenérzéseket, talán Kósa esetében is.

Persze a választók nem a feleségekre szavaztak, legfeljebb ezután arra is odafigyelnek. S lehet kiterjesztően értelmezni a "madarat tolláról, embert barátjáról" mondást, "madarat tolláról, embert feleségéről" változatra.

A nőkkel mindig gond volt, sok történelmi személyiség köszönhette nekik bukását. Sietve teszem hozzá, Rogán nem tartozik a történelmi személyiségek sorába, egy középszer, céltudatos bürokrata, s jó üzletember, ügyes .......apa.

"tippelek , valami napkeltés ballib fazon ?"

Tévedsz. A Való Világ celebje.

Tévedsz, a ballibnek van szüksége arra, hogy mindegy ki, csak mondjon valamit. Közülük az alja nép például a Való Világ szereplőt tartja igazodási pontnak, feléjük tehát így kell kommunikálni a gonosz Orbánt.

Te is ezek közé tartozhatsz.

Neki még a vv is valóbb világ volt, mint a mindennapi valóság.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés