BM: Ez még nem a fő kerítés, csak a GYODA

2015. augusztus 6. 16:34

Írta: Pintér Bence
Az MTI közölt korábban fotókat a déli határon készülő kerítésről. Szerkesztőségünkben is felmerült, hogy ez nem tűnik négy méteresnek, ezért rákérdeztünk a minisztériumnál, akik közölték: ez nem a fő kerítés, hanem hanem az ún. gyorstelepítésű drótakadály (GYODA).

Az MTI korábban publikált pár fotót a déli határon épülő kerítésről (nyitóképünkön), ami nem tűnt valami masszív építménynek, ezért rákérdeztünk a minisztériumnál, hogy mi látható a képen. A minisztérium válasza szerint ez még nem a négy méteresre ígért kerítés, csak az ún. GYODA, azaz gyorstelepítésű drótakadály, ami bemutató jelleggel épült meg Mórahalom térségében.

Pintér Bence
2015. August 6. 16:54
A szerkesztőségben sem sikerült megállnunk, hogy ne süssünk el pár kellemetlen szóviccet, amelyek a „Gyoda mester”, a „minden GYODA három napig tart”, illetve a „kerítés ide, va GYODA" skálán mozogtak. Ezektől utólagosan elhatárolódunk.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kérem a kerítés megépítése után a GYODA áthelyezését a kínai illegális bevándorlók által üzemeltetett budapeti Kínai Különleges Gazdasági Övezet köré.
Köszönöm az adófizető bennszülöttek nevében is.

Mindig kételkedve nézek, mikor az állam akar megcsinálni valamit, habár mint minden tisztességes náci, jómagam is az erős állam lelkes híve vagyok, de talán jobb lett volna kiszervezni ezt a melót, mert félek, hogy az eredmény tükrözni fogja a magyar állam állapotát.
:(

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés