Megtámadtak muszlim nők egy bikiniben napozó nőt Reimsben

2015. július 27. 22:30
Öt muszlim hátterű fiatal nő szidalmazott és megvert egy parkban, bikiniben sütkérező francia nőt Reims városában.

Szerdán öt fiatal muszlim nő megtámadott egy bikiniben napozó nőt Reimsben, a Leo-Legrange parkban. Angelique Sloss két barátjával napozott, amikor a 16 és 24 év közötti lányok csoportja megtámadta őt azért, mert nyilvános helyen napozott bikiniben. Az elkövetőket elfogták, a három idősebb elkövető szeptemberben kerülhet bíróság elé.

Bár a támadással kapcsolatban több még tisztázatlan kérdés is van, a francia rendőrség a Daily Mail tudósítása szerint közölte, hogy hogy a támadók egy olyan lakótelepről érkeztek, ahol a muszlim lakosság részaránya magas. Ez alapján olyan találgatások kaptak szárnyra, hogy az incidens vallási indíttatású volt. Ezt a rendőrség nem tudta megerősíteni.

Reims polgármestere, Arnaud Robinet így nyilatkozott a történtekről: „Nem szabad nagyon hamar konklúziókat levonni az esetből. Meg tudom érteni, az emberek miért feltételezik, hogy a támadás vallási indíttatású volt. Ha ez valóban így van, akkor ez egy nagyon súlyos incidens.”

A 21 éves bántalmazott nő megerősítette, hogy az öt támadója felpofozta és megütötte őt. Sloss dolgozni sem tudott bemenni. A helyi rendőrfőnök szerint a lányok szóváltásba keveredtek egymással, ami agresszióig fajult. Egyikük állítólag azt mondta, hogy „nincs nyár, öltözz fel”. Másik rendőrségi forrás szerint a harc egy banális eset miatt tört ki a lányok közt, akik rivális bandába, gangbe tartoznak.

Az esetet mindenesetre a közösségi médiában felkapták, és Franciaországban nők ezrei posztolnak magukról képet, amint nyilvános helyen napoznak, így tüntetve az akció ellen. Az AFP rendőrségi forrása szerint az akciót megpróbálják vallási támadásnak beállítani, és az iszlámot lejáratni vele.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aztán ennek mi köze van a multikultihoz és a demokráciához??

"... Másik rendőrségi forrás szerint a harc egy banális eset miatt tört ki a lányok közt, akik rivális bandába, gangbe tartoznak..."

Nem árt ha az egész cikket elolvasod, mielőtt hozzászólsz.

Ezek az emberek, ha elég sokan lesznek, simán a képükre formálják Európát, igen kedves liberálisok, dobhatjuk a kukába a meleg jogokat, a női emancipációs törekvéseket, a sajtószabadságot, mindent, ami Európa, ennek a tudatában támogassátok a nyitott kapuk elvét, ti agyalágyult barmok.:D

Szepen megtanultad. Minden este lefekveskor Gyurcsany osszest hallgatsz?

Vagy "en is lefjezett vagyok" cimmel olyat, ahol mar nincs meg.

Na, akkor ennyit a liberális hülyítésről, a muszlimok beilleszkedéséről.

De szeretném látni, amikor a liberalizmus egyik önkéntes apostolával történik valami hasonló! Amikor véres orral magyarázza nekik, hogy ő szereti őket.

Természetesen semmiféle etnikai-vallási konfliktusról nincs szó, csak a szélsőséges rasszista, kirekesztő jobboldali média próbálja szítani az ellentéteket!

Pikáns, hogy ez pont a francia koronázó városban történt.

büntetésként elküldeném őket egy szál bikiniben Moszulba

" öt támadója felpofozta és megütötte őt. "
A nőt.
Lehet, így prájdolnak ők.
Ezek a nők.

Miután senki nem cáfolja azt amit leírtam, számomra egyértelmű, hogy csakis ezért kapom a diszlájkokat.
Mondjuk ezzel azt is elismerik, hogy igazam van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés