Kevés a tornaterem és a kréta a diákok szerint

2015. május 12. 9:15
A diákparlamentek jegyzőkönyvei szerint a fiatalok többek között arra panaszkodtak, hogy kevés a tornaterem, sokszor nincs kréta, és a tankönyvek is rossz minőségűek.

A 444.hu összefoglalta a diákparlamentek jegyzőkönyveit, az RTL Klub pedig megkérdezett néhány diákokat róla. A panaszokat a televíziónak is megerősítették a fiatalok. Sipos Imre helyettes államtitkár Híradónknak azt mondta: különösen odafigyelnek a felvetett problémákra és egyeztetnek a diákokkal.

 

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

igazad van ebből hat éve a fidesz éra alatt...

tudsz írni, nem?

De, van, ha a pedagógus megveszi a fizetéséből. Mert ha pl. márciusban elfogy, akkor a bürokrácia miatt tanév végéig már biztos nem kapnak új adagot. Ha volt egyáltalán év elején.

Lásd. toner csere a nyomtatóban: október elejére kiürült, azóta is harc van a KLIK-kel, hogy ugyan cseréljék már ki. Papír mondjuk van, mert az egyik szülő hozott az osztálynak két kartonnal.

Mutogathatsz hátrafelé amennyit akarsz, de ezt a két dolgot - oktatás és eü - olyan szinte cseszte el az fdsz, hogy attól jobban szándékosan sem lehetett volna.

rá kell hagyni, nem volt radiátor a gyerekszobában

40 meg 50 éve volt.
Ezt történetesen tudom.
Bár ne tudnám.

Most ez komoly, az igazgató nem küldi el az iskolatitkárt, vagy a HÖOK elnököt a sarki papírboltba 1 (egy) doboz krétáért? Akkor minek van ott?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés