Csirke- és sertéshússal hozták zavarba Rogánt

2015. április 23. 8:39
Rogán Antal az RTL klub riporterének azt mondta: a magyar családok több sertéshúst fogyasztanak, mint baromfihúst. A riporter KSH-adatokra hivatkozta azt mondta Rogánnak: baromfihúsból fogyott több.

Az RTL Klub híradója azzal kapcsolatban kérdezte Rogán Antalt, a Fidesz franckióvezetőjét, hogy a jövő évi költségvetés szerint a sertés tőkehús áfája 27 százalékról 5 százalékra fog csökkenni. Rogán Antal azt mondta erről, hogy azért a sertéshús áfáját csökkentik először, mert a magyar családok abból fogyasztanak a legtöbbet. 

A riporter KSH-adatokra hivatkozta azt mondta Rogánnak, hogy baromfihúsból fogy több. A frakcióvezető megpróbált válaszolni valamit rá, de lefagyott, majd kis szünet után annyit mondott: „én más adatokról tudok.”

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rogán Antal se a régi...,azonnal el kellett volna kezdeni arról beszélni,hogy mit keres Gyurcsány abban a hatalmas giga üzletben Brüsszellel.
Na arra mit léphetett volna az ellenséges RTL Klub riportere...

Nyilván az a magyarázat, hogy drágább, mint a baromfi és áfacsökkentéssel lehet növelni a keresletet, amely azért szükséges, hogy a hazai termelők versenyképesebbek legyenek, csökkenteni tudják az önköltséget, s ezáltal csökkenthető legyen a feldolgozott termékek (gyulai, stb.) önköltsége is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés