Vagyonka

2015. január 31. 9:57

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Hírlik, hogy az ellenzéki sajtónak kiadták a feladatot, koslasson a kormánypárti képviselők után, fényképezze óráikat, házaikat, autóikat, családtagjaik óráit meg hátizsákjait.

„Két éve Tihanyban keresgéltünk telket, és az egyik meg is tetszett. Olyannyira, hogy vissza-visszajártunk, nézegettük, terveztük rá a házat. Aztán egy ottani ember - csak úgy mellékesen – megkérdezte, tudjuk-e, ki lesz a szomszédunk. Nem tudtuk. - Hát a Bajnai! – mondta nem egészen őszinte lelkesedéssel. Mi pedig elképzeltük, ahogy reggelente, jó szomszédhoz illően átkönyökölünk a sövényen, és eldumcsizunk erről-arról.

Nem vettük meg a tihanyi telket.

De legalább megtudtuk, hogy Bajnainak Tihanyban van telke. És ez életbevágóan fontos tudás volt. De csak akkor és ott. Mert amúgy, valljuk meg, kit érdekel, hogy kinek hol van telke? És háza, festménye, endékás turmixgépe. Alig van perverzebb időtöltés, mint a más zsebében kotorászás. De a politikusok zsebében nagy kéjjel kotorászunk, és meg vagyunk győződve arról is közben, hogy valami fennkölt közfeladatot végzünk éppen.

Hírlik, hogy az ellenzéki sajtónak kiadták a feladatot, koslasson a kormánypárti képviselők után, fényképezze óráikat, házaikat, autóikat, családtagjaik óráit meg hátizsákjait. A nyelv-meg köldökpírszingek feltérképezése és fényképezése a következő negyedév kiemelkedő feladata lesz. Ezért olyan szép munka ez.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt most nem kellett volna,tökéletesen kontraproduktív.

"Mindenkit, akinek nagyobb a vagyona, mint a legális jövedelme."
----------------------------------
Rajtad levakarhatatlan nyomot hagyott a 40 évesre sikeredett szocializmus.
Olyan zavar van a fejedben, hogy pszichiáter legyen a talpán, aki ott rendet akarna rakni.

Azt hiszem Zsolti, ezt most tényleg nem kellett volna.

Konkrétumot, elvtárs!
Egy államtitkár fizetése nem titok. Aki éveken át ennyit keres, annak a karján a 1,5 milliós óra elképzelhető. (Ez egyébként kb. 5 év dohányzás ára)
Na de a milliárdos KISZ-esek vagyona??? Ezres szorzó!!!

Mekkora hülye vagy, elvtárs!
Szlovákiába nem mentenek vagyont, mivel nem off shore övezet.
Szlovákiában vállalkozást érte meg működtetni annak, aki valóban azon a területen (is) tevékenykedett, mert kedvezőbbek voltak az adók. Ez már nem egészen így van.
Az meg, hogy Tihanyban telket néz egy 50 éves, több könyvet megírt, több filmet leforgatott értelmiségi, egy normális világban helyénvaló dolog kellene, hogy legyen.

Ezres szorzó, elvtárs!!!

Halkan kérdezem, melyik európai országban tűnik irreálisnak, hogy a külügyminiszter 500e EUR-s házban lakik? Csak nálunk. Azaz a többiben is, mert ott javában millió fölötti ingatlant birtokolnak. Azért szemforgatóak ne legyünk már!
Viszont ugyanilyen értékű gépkocsipark az önkormányzati ingatlanok felelős gazdájánál egészen más lapra tartozik.

Tőlünk északra, délre, keletre sem szúrna szemet senkinek.
Emellett valóban szánalmas, hogy közéletet uraló proli mentalitás miatt nem lehet normális fizetést adna azoknak, akik vezetik az országot.

Ez még a vagyonnyilatkozatokból is kibogarászható.
Gyurcsány-, Bajnai-vagyon: milliárdos nagyságrend.

"Ne kösd be az ökörnek száját, mikor nyomtat! (5Móz. 25,4)"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés