A dühösök

2014. november 24. 16:02

Bencsik Gábor
Létrejött egy jelentős választói bázis, amelynek tagjai igazából csak egyet akarnak: leváltani a Fideszt.

Most már egyértelmű: létrejött egy jelentős választói bázis, amelynek tagjai igazából csak egyet akarnak: leváltani a Fideszt. Ők a dühösök. Ózd után még hihettük, hogy a baloldal a sokfrontos támadásával a Jobbiknak kaparja ki a parázsból gesztenyét, Újpest után azonban világossá vált, hogy a dühösök bárkire szavaznak, akinek esélye van a Fidesszel szemben. Ózdon a baloldal szavazott át a Jobbikra, Újpesten a Jobbikosok szavaztak át az MSZP-re. A tüntetéseknek tehát van eredményük, még ha nem is az, amire a szervezők és az ellenzék számítottak. A Fidesz számára komoly lecke ez, de az ellenzék sem lehet tőle boldog. Mert a dühösökkel meg lehet szorítani a Fideszt, de választást nyerni nem lehet. A düh előbb-utóbb elpárolog, és ami a lábos alján marad, abból aligha lehet pártsikert főzni.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

dühből soha nem lett még semmi a káoszon kívül

megfontolva lehet csak előre haladni és építkezni

Ózd és a XIII. kerület két speciális körzet. Mindkettőben ritkán nyer a jobbközép. Az általános tendenciákat egyik sem mutatja.

A Jobbik szavazótábora a szocialistákéból is gyarapodott. A szavazók szintjén van átjárás, a nagypolitikában erre kicsi az esély, bár abban az esetben, ha a két pártnak együtt többsége lenne a Fidesszel szemben, nem lepne meg a dolog. Az jobban meglepne, ha bekövetkezne ilyen helyzet.

"Újpest után világossá vált, hogy a dühösök bárkire szavaznak, akinek esélye van a Fidesszel szemben. "
Hogyne szavaznának a Fidesz ellen.
Egy korrupt, sőt maffiapárt, maffiakormány ellen.

Berija elvtárs - ezúttal Magyar Bálint képében - megmondta: a maffiaelemeket, kormányokat el kell takarítani.

" ha figyelembe vesszük az itt évszázadokon át uralkodott törökök vérségi beütését, még az úgynevezett ősmagyarok nomádszerű jellegére is következtethetünk.” - ezt mondta E. Veesenmayer, a Harmadik Birodalom magyarországi megbízottja a magyarokról.

A korrupcióra való hajlam - az alsóbb rendű, nem angolszász, hogy a még ezektől is felsőbbrendű népről most ne is beszéljünk - pedig az ilyen nomádszerű népeknél a mindennapi élet része, - HA NEM DEMOKRATIKUS, LIBERÁLIS KORMÁNYZÁS ALATT ÁLLNAK.

Ezt pedig magától Goodfriendmayer helytartó testvértől tudjuk: a most éppen nem demokratikus magyar kormányhoz közeli személyek között is dúl a korrupció.
Bocs: nem Goodfriendmayer, helyesen: André Goodfriend a becsületes neve.
(Ha egy kormányt kétszer egymás után, kétharmados szavazataránnyal, törvényesen megválasztanak, az nem demokratikus. MI, nomádok, most már ezt is tudjuk. Kösz. André. Üdv: Georg-nak, meg a Charlie-nak. A Rabin-fiú véleményét (még) nem ismerjük.)

Tetszik?
Ez nem nikkel, öcsi...

Már megint a röhö-hö-hö-gééés...

Demokrácia szabályai szerint erre 2018-ban van lehetőség.
Ha nem várnak addig, akkor Magyarországon polgárháború lesz!!!

A leírtakat kéne cáfolni fiacskám, érvekkel. Tudod egyáltalán mi az, hogy érvek, netán gondolatok? A te szerényen berendezett koponyádban nem sok lehet belőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés