Az MSZP-székházban beszüntették a borítékos kifizetéseket?

2014. október 17. 10:43

Németh Gábor
ng
Az országos apparátusban egyre nagyobb az aggodalom a csúszó fizetések és a várható elbocsátások miatt. Feltehetően a Kassza-ügy köztudatba kerülése miatt a Jókai 4. emeletén nagyrészt beszüntették a borítékos kifizetéseket.

„A legutóbbi bejelentkezésem óta három dolog történt: az MSZP újabb csúfos vereségen van túl, a kirúgásukra váró apparátusi tagok között nő a bizonytalanság, ezáltal pedig néhányuk segíti árnyalni korábbi információimat. Vegyük sorra ezeket:

1.) Belvárosi MSZP-s forrásaim szerint Steiner Pál és a pártban felette álló vezetők (a budapestiek és Tóbiás) is tudtak Bródy Gábor képviselőjelölt egymilliárdos cégügyéről, amelynek dokumentumait előző posztomban hoztam nyilvánosságra. Ez pedig további kérdéseket vet fel, ugyanis igen veszélyes húzásnak tűnik elindítani valakit MSZP-színekben, aki ellen adócsalás, csalás, csődbűncselekmény és a számviteli fegyelem megsértése miatt tettek feljelentést. Ez a húzás csak abban az esetben érhette meg az MSZP-nek, ha a főváros, a kormányhivatal és magáncégek megkárosításából szerzett pénzből részesült a pártkassza. Ez a bűnügy tehát az egyik forrása lehet az országos és a kerületi pártkasszák feltöltésének, de erre Bródynak, Steinernek és Tóbiásnak kell válaszolnia.

2.) Az országos apparátusban egyre nagyobb az aggodalom a csúszó fizetések és a várható elbocsátások miatt. Feltehetően a Kassza-ügy köztudatba kerülése miatt a Jókai 4. emeletén nagyrészt beszüntették a borítékos kifizetéseket. Ebben az ügyben továbbra sem értesültem arról, hogy feljelentettek volna rágalmazásért. Viszont amennyiben így történt vagy történik, hamarosan elkészül az MSZP gazdálkodását érintő feljelentésem, amely büntetőügy vizsgálatának lezárultával, az 55 fős tanúlista átadásával újabb bizonyítékom lesz a kassza létezésére és működésére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szanyi már megszimatolta a veszélyt, javasolni akarja az MSZP-nek, hogy rendezzék "az ellopott blog" ügyét Németh Gabival (így!)

úgy áéé most az mszp, mint anno a fidesz, mikor kénytelen volt elhagyni a Lendvay utcát...

nincs állami síbolás ide jut egy pűárt...azóta a fidesz kitermelte már a sarát

te sem vagy okos :D ki a szart érdekel mi van az mszp-vel, csak leirtam hogy ez volt a fidesszel is, te idióta ostoba tökfej

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés