Gyurcsányt kellett ütni, Rogánt nem lehetett

2014. augusztus 29. 10:57
Kitálalt az Egyenlítő TV főszerkesztője, aki azt állítja: a szocialisták ellopták a blogját. Németh Gábor elmondta: akkor akadt ki, amikor Gyurcsányt és Bajnait kellett ütni, de Rogánt és Habonyt nem lehetett.

Az Egyenlítő TV blogot alapító és egészen a közelmúltig főszerkesztő Németh Gábor kitálalt az Átlátszónak arról, hogyan lopták el a blogját a szocialisták. Németh elmondta, hogy az évek alatt egyre nagyobb kontrollt próbált gyakorolni fölöttük az MSZP Velez Árpádon keresztül. Több sztorit is kaptak tőlük, ilyen volt Lázár János lízingelt autójának ügye is.

Később többször konfliktusba keveredett Németh és a párt, mivel a főszerkesztő állítása szerint a párt több Rogán Antalról, vagy Habony Árpádról szóló sztorit leállított, miközben azt ösztönözték, hogy a blog támadja Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet. Németh szerint a két volt miniszterelnökre kifejezetten ellenségként tekintettek, miközben a fent említett kormánypárti körökkel Németh vélelmezése szerint jó kapcsolatokat ápoltak egyes szocialista körök.

A főszerkesztő szerint később megkeresték, hogy mennyiért eladó a blog. Sajtóhírek szerint 35 milliót kért a blogért. Másnap megvonták az admin-jogosultságait a blogon. Az Átlátszó megkereste Velez Árpádot, aki elismerte: valóban utasította Csanádi Dávidot Németh jogosultságainak bevonására. Csanádi szerint azonban ilyen utasítás nem történt: az Egyenlítő közössége érezte úgy, hogy a főszerkesztő viselkedése veszélyes a blogra.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mszmps csürhe mindig jól meg volt egymással :D

Ha az övé volt a blog, hogyan tudták letiltani róla?

Válaszok:
hátakkor | 2014. augusztus 29. 14:54

kezdenek dalolgatni a bolsevista énekesmadarak..

"Gyurcsányt kellett ütni"
Mert ennyire hülyék vagytok! Fletó üti-vágja maga magát rendesen..

"Ha az övé volt a blog, hogyan tudták letiltani róla?"
mert balfasz(ok)..

Mi vihet rá egy 40 év alatti magyart, hogy az MSZP szekerét tolja?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés