Ezek ugyanazok

2014. március 28. 11:16

Tóta W. Árpád
hvg.hu

Szóval mire is kell a kormányváltás? Elhelyezni az embereinket, meg állást adni az elvtársnők unokájának? Hol éri ez meg nekünk?

Velez Árpád azt a benyomást keltette előbb a párttagokban, majd akaratlanul a széles nyilvánosság előtt, hogy semmi más céljuk nincsen, mint a saját embereiket fizetéshez juttatni. Ezért pedig tök fölösleges kormányt váltani, ugyanis a Fidesznek is ez az elsődleges törekvése. Véghez is vittek mindent, amit Velez Árpád szerint a szociknak csinálniuk kellene. Embereiket elhelyezték, médiát kiépítették, igazán nem kell könyörögniük, hogy bekerüljön egy cikk. Fasza egy rendszer. Tudtommal azért kellene a kormányváltókra szavazni, hogy ez megszűnjön. És nem úgy értve, hogy kontraszelektált fideszes szoponcok helyett jöjjenek végre a szoci szoponcok.

Drága szocik, a ti pártigazgatótok szerint az a kutyakötelességetek, hogy a kampánymamik unokáját és kutyáját benyomjátok állami állásba. Megmondom, mi a kötelességetek ezzel szemben: biztosítani, hogy azokba az állásokba rátermett, alkalmas emberek kerüljenek, teljesen függetlenül attól, hogy a nagymamájuk gyűjtött-e aláírást. Ugyanis még ha nyertek, akkor is többen lesznek azok, akiknek nincs harcinéni nagymamájuk, és piszkosul be fognak rágni, ha azt látják, hogy már megint ezen múlik. 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/66673

Ajánljuk még a témában