Kijöttem az oroszlánbarlangból!

2014. március 4. 19:10

Szél Bernadett
Facebook
Összefoglalom, mire jutottam Németh Lászlónéval. Elárulta, hogy előbb volt paktum, aztán beszélte meg a kormány. Amúgy már perelem a kormányt az át nem adott dokumentumok miatt. De a találkozótól nem lettem nyugodtabb.

„Kijöttem az oroszlánbarlangból! Összefoglalom, mire jutottam Németh Lászlónéval. 

1) Jusztis nem akarnak kifalcolni ebből a szerződésből, hiába a putyini ukrán agresszió – Némethné azt mondta, már így is függők vagyunk – kész, logikai okfejtését itt lezárta, hiába forszíroztam, hogy jó reggelt, akkor épp itt az ideje kijönni az orosz medve mancsai közül.

2) A miniszter elismerte, hogy az MVM-nél megvannak azok a hatástanulmányok, amik alapján az összes általuk bemondott százalékot, számot (vö.: 13 %-kal csökkenni fog az áramár és társai) igazolni lehet. Már célkeresztbe is vettem az MVM Paks2 Zrt-t.: vagy odaadják szép szóval, vagy újabb jogi körök. Azt is elismerte, hogy az MVM aláírta a megvalósítási ütemterveket (ez szerinte nem azonos a megvalósítási megállapodásokkal, amire maga az egyezmény utal, szerintem meg ez jó nagy ködösítés), úgyhogy ezeket is kikérem.

3) Némethné elismerte, hogy léteznek a kormánynak döntéselőkészítési anyagai, de titkosak, és nem mutatja meg. Miért, kérdeztem. Hiszen már döntött nem csak a parlament, de a kormány is. A válasz: »ez egy döntésünk volt«. Tessék?! Perelem ezt is. És még azt is elárulta, hogy előbb volt paktum, aztán beszélte meg a kormány – ez amúgy ellentétes a nemzetközi szerződések kötésére vonatkozó jogszabállyal.

4) Még nem döntötték el, hogy a mostani parlament elé vagy a következő elé viszik be a hitelszerződést. Ettől nem lettem nyugodtabb.

5) Kikényszerítettem, hogy képviselőként kezeljen és érdemben reagáljon, megtudtam fontos részleteket, ugyanakkor átpasszolt az MVM-hez, de sebaj, bennem van kitartás. Amúgy már perelem a kormányt az át nem adott dokumentumok miatt és az MVM-et a kommunikációs+reklámszerződések miatt. Ha máshogy nem megy, újabb perek jönnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igyekezz, néhány nap múlva már nem leszel képviselő, így a betekintési jogod is elillan.
Egyébként mit akarsz az adatokkal?
A döntéshozatalból így is úgy is kimaradsz, tehát kampánycélokra kellenek? Csúnya dolog lenne az ország stratégiai döntés előkészítéseit nyilvánosságra hozni nem gondolod, legyenek azok helyesek vagy helytelenek? A külföldi ellenérdekelteket is beavatnád e módon?
Ja, Te vagy a Szél,a "mitugrász", vigyázz, nehogy leláncoljanak államtitok sértéséért igaziból.

Amennyiben kijött az oroszlánbarlangból akkor már nem szeles a barlang. Ez már a tavasz jele.

nohát, így beszél egy derék Fidesz-alkalmazott? Hát szép ez, keresztényi ez egy családos édesanyát mocsoknak nevezni?

Bár ahol iskolázatlan Gogolák elvtársnőkre bíznak 5000 milliárdos szerződéseket és fogszabályozatlan szenátorok feladata a zemberekkel való kommunikáció, ott nyilvánvalóan más a nőideál.

Na, és most hajrá, Lendvay utca, nyomjátok a mínuszokat, nehogy aztán lemaradjatok a koncosztásról.

bátor rezsiharcos, én veled ellentétben nem a mandineren verem 0-24 órában, így van fogalmam arról, milyen egy nő, sőt, a család sem fikció az életemben.

Szóval ha családról és nőkről volna kérdésem, a legutolsó a magadfajta elméleti szakember lesz, akihez fordulok.

De nyilván tudom, hogy ez az egész nem a nőkről és a családról szól, csak az unalomig ismert terelésről, amikor személyében támadsz valakit, miközben jól tudod, hogy az őskommer tanulatlan Gogolák elvtársnővel írattátok alá az 5000 milliárdos szerződést, majd az ukrán buli után meg hallgattok, mint szar a fűben.

Csak hát a te dolgod itt a személyeskedés, a viccesen geci beszólogatás, amire a kis pajtásaid vígan bólogatnak, és addig sincs szó a lényeges kérdésekről. Tény, hogy ebben mester vagy, jó sztahanovista.

biztos voltam benne, hogy nyaralni azért elengednek. sorold a nickjeim, kis putyinista

nyilván egy Gogolák elvtársnő kaliberű szellemóriástól mindenki azonnal megretten

Na idefigyelj te széllel bélelt. Mielőtt bármihez is kezdesz, azt ajánlom, hogy mosd meg a hajadat, mert szörnyen nézel ki. Láttam a plakátodat, nem ismertem rád. Egy retusált nő mosolyog rám, a tv-ben pedig egy nyúzott arcú, aszott, ápolatlan nő. Tudod ma már akár naponta is lehet fejet mosni, a két hét azért túlzás nem gondolod? Ja és ahogy versenyt ordítoztok a Schifferrel, a parlamentben, a Hitlerhez hasonlítotok.
Női kvota? Szél, Vadai, Osztolykán, Ertsei, Hegedűsné, csupa ordítozo, frusztrált, agresszív, idegbeteg nő!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés