A leköpés szabadsága?

2013. szeptember 18. 21:57

Bősz Anett
Bősz Anett blogja
Gyurcsány belebukott. Mert elkövetett egy hibát. Nem kicsit. Nagyot. Elszúrta. De mi ez a hiba ahhoz képest, amit sokan vele szemben állva követtek el?

„Nem arról szól ez a bejegyzés, hogy Gyurcsány Ferenc egy olyan miniszterelnök volt, akit szívesen látott az amerikai elnök, aki békére törekedett a körülöttünk élő népekkel és az Európai Unióval. Értette a gazdaságot, és azt is tudta, hogy ha a szociális érzékenység mellé nem társul a piacgazdaság legtisztább formájának létrejötte, akkor mehet a levesbe ez az egész. Tudta, hogy a magyar egészségbiztosítási- és egészségügyi rendszert csak úgy lehet megmenteni – a jelenleg tapasztalható állapotoktól –, ha meghonosítjuk a német, több biztosítós modellt és beleteszünk egy csekély önfinanszírozást. Belebukott. Mert elkövetett egy hibát. Nem kicsit. Nagyot. Elszúrta.

De Mi ez a hiba ahhoz képest, amit sokan vele szemben állva követtek el? Mi ez a hiba ahhoz képest, hogy olyan csoportok garázdálkodnak az országban, amelyek egyetlen összetartó ereje maga a gyűlölet? Mi ez a hiba ahhoz képest, hogy egy olyan ország lettünk, ahol az emberek az egymással való egyet nem értés azonosítják az egymás iránt táplált ellenérzésekkel? Ilyen ország lettünk. Meg olyan, ahol egy másik embert le lehet köpni és meg lehet ütni az utcán úgy, hogy ennek az ég egy adta világon semmilyen rendőri következménye sincs, holott egy fiatal férfi verbális és testi sértést követett el Gyurcsány Ferenc ellen, ami bűncselekmény.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ami ismert politikusok inzultálását (hogy rosszabbat ne is említsünk) illeti, máshol is előfordul. Gyurcsány a politika megmondó emberének pózát vette fel. De hát, mit mond meg?

10 év közügyektől eltiltva...sebaj,,,megpróbáltad

Anett egy igazi kompromisszummentes liberálisnak, mint tevés Gabika nem fér bele a véleményalkotás szabadsága? Egy spontán népi kezdeményezés?

"...alulról jövő kezdeményezés révén vált a szocialisták vezetőjévé" - azaz elég gusztustalan puccsal, szervezkedéssel, amibe belefért , hogy kancigány nem leköpte a kis szoci szerveszkedőt Szombathelyen, hanem megerőszakolta Fletó emberét, Bálintot.

Ha jól érted a cikket, az tórténik, h Fletót belekergetik önálló indulásba és mivel alig van embere, Fodor Gabika és Anett is felkéredzkednének Fletó és Vadai listára. Sőt, a Nagyformátumú képlet szerint Gabikának jár a 2. hely listán, utána jön csak Ágika. Gabika még a héten kijön egy blogposzttal, h mennyire pogramazonos a két kompromisszummentes liberális, Gabika és Anett - és a DinKa és meg is van a fúzió. Lehet itt még teszetoszáskodni, de már nem sokáig. Hamar eljött az igazság pillanata.

Fletó már a kanyar előtt szólt a gorilláinak, h maradjanak le, belemegy az "újnáci" inzultusba, hogy róla szöljanak a hírek, vele legyen tele a sajtó. Ezek után rendőrért kiáltani Anett?

Szerintem a zsaru is leköpte volna Fletót, de a szabályzat tiltja szolgálatban ezt..

Minek kellett volna vizitdíj?

Ez a cikk a lényeget érinti.

Nos Fletó egy olyan rendszert gyúrt össze, amely tönkre tette az országot. A "tiszta piacgazdasági viszonyok" és a munkát meg nem követelő szociális rendszer csődhöz vezet. El kellett tehát takarítani.

A vizitdíjnak egy célja volt, hogy Kóka cége szállíthasson automatákat.
A nép elsöpörte a vizitdíjat, de az automatákat leszállították.
A rendelők állaga semmit nem változott ezáltal.
A nép bölcs: http://nol.hu/kulfold/eltorlik..

Anett is back. Már ketten vannak a kompromisszummentes "liberálisok", márcsak Fletó hajójára tudnak felkapaszkodni, ösztökélik az idiótát, hogy vágjon bele a saját listába és Gabika lenne a második a listán, Vadai meg a harmadik. Anett és Bauer jönne utána. http://www.tutiblog.com/2013/0..

Ne haraudj, de egyszerűn zavaros és ostobaság, amit írsz.
Köpködni nem kulturált dolog. De az igazi botrány az, hogy Gy jelenleg is részt vesz a közéletben.

Későn volt alkalmam elolvasni, ezért itt válaszolok egy, a Gyurcsány fogadtatásához írt kommentre.

Kedves eva1215!
Amit maga „normális ország”-nak nevez, az nem egyéb, mint a balliberális klientúra által visszakívánt gyurcsányi-bajnai féle kurzus. Minden jobb érzésű ember elutasítja.
„Mi az ,hogy lámpa vas?” A lámpavas ebben az összefüggésben jelkép. A megalázott kisemberek reakciója, a népítélet ott, ahol a jogrendszer nem áll a helyzet magaslatán.
"hortista v kommunista? mind 2 en alkalmazták az efféle el járást." Ez egy hazugság, mivel a Rákosi – féle körömszaggatás és a tömeges akasztófázás korábban csak a dicstelen Tanácsköztársaság alatt volt ismert. Horthy kormányzó éppen a jogállamot állította helyre a véres bolsevik terror után.
„Én nem szeretném ha újra rettegni kellene.” Ha valamitől lenne rettegnivalója, akkor az nem egyéb, mint hogy visszalopakodik az előző országromboló kurzus.
„A parlament előtt tüntethettek semmi megtorlás nem volt (nemzeti WC) sörsátor lakoma ,hagyták önöket.” Elfelejti a kordonokat, még megközelíteni sem lehetett az Országházat. És szeretné másokkal is feledtetni. Ezt megértem, mert maga a bolsevik diktatúra éledt újjá azokban a hónapokban.
„Nem kellett volna 56 ot játszani és a TV székházat szétverni, gyujtogatni (Baló kocsiját)is többek között. Aztán 23 én el kötni egy tankot randalírozni és uj 56 ot játszani.” Has az TV elnöke csak annyit megtett volna, hogy a nép kérésének megfelelően beolvastat egy nyilatkozatot, vagy ha a rendőrség nem a néptelen utcában strázsál a hátsó kapuknál, ha a provokátorok nem rohannak fel a szándékosan őrizetlenül hagyott lépcsőkön, akkor a maga Balójának a gépkocsija és az épület is érintetlen maradt volna. Tessék visszanézni a képsorokat.
„A rendőr tette a dolgát felszerelés hiányos volt il még meg felelő sem volt…” Ha magának az a rendőr dolga, hogy békés embereket belekergessen egy zavargásba, vendéglőkből vacsorázó idős házaspárokat kihurcoljanak, a tömegbe lövöldözzenek, megalázó tortúráknak vessenek alá, kilőjék a felvonulók szemét, provokátoraikkal hergeljék az embereket, viperákkal tereljék az áldozataikat, stb. stb. akkor eltévedt a történelemben. Magának a Rákosi-Kádár idők valók. Ha pedig a nem megfelelő felszerelés alatt a jelvények eltakarását érti, akkor talált.
„… rendőröket nem marasztalják el azért mert a közrndet próbálja védeni vagy az állam vagyonát.” Csak azon az estén a rendőrök különítményesei nem a rendet védték, hanem megfélemlítésre használták az erőszak minden eszközét.
„Persze a rendőrnek is van családja azokat sértegetni káromkodni ÁVH z ni nem kellett volna akkor biztos nem lövetnek.” Mert a békés felvonulóknak és az őrszobákon megalázott polgároknak nincsen családja? Ha pedig valaki beszól egy rendőrnek, akkor az ok a tömegbelövetésre? Hol él maga?
„…de ezekszerint ön megtette volna? Szomorú vagyok ,hogy vannak ilyen vér szomjas emberek akik mások halálát kívánják „ Hogy én vagy más mit tett volna meg, ha…, azt ne akarja maga kijelenteni, mert nem hinném, hogy jövőbe látó. Ami pedig a vérszomjas jelzőt illeti, azon az estén a rendőri különítményesek viselkedését jellemezte. Keresztényi viselkedésből meg éppen a magafajták ne akarjanak másokat kioktatni. Nincsen hozzá sem erkölcsi, sem hitbéli alapjuk.
„…hagyni kellene már ezt a borzasztó ellenségkép keresést…” Ha valaki ellenségképet vizionál, akkor az maga. Én ellenségről nem is szóltam. Keresni meg nem kell a hazánkra rárontót, mert folyamatosan bejelentkezik önként és kérkedve. Minden jó eseményt gyaláz, károg, mocskolódik, vádaskodik. És idegen hatalmakkal paktál, a hazáját mószerolja, ha azzal rosszat tehet a hazájának.
„…itt ez a Gyurcsány kezdik rajta Pedig Ő csak rendet akart az addig el telt rendszer váltás igérgetői között mert látta nem szabad azt csinálni ami addig folyt mert nincs rá keret.A hazudtunk... „ El is zavarták a valóságra ráébredő választók a rendakarót, azok, akiket éveken át félrevezettek és megaláztak. Éppen őt magát a fő elkövetőt. Ne csodálkozzon, ha minden alkalommal, amikor megjelenik leköpetni magát, csak haragot gerjeszt önmaga és pártolóival szemben. Nagyon sok okot adtak erre a haragra.
Ehhez a pár sorhoz pedig már kommentár sem kell. Önmagáért beszél.:
„Igaz nem lehet piknikezni a parlament elött mert törvény hozott rá és a Szakszervezeteknek sem mert arra is törvény van nem úgy mint a fánya Gyurcsány alatt. akkor gördült a vasutas mikor akart akkor tüntetett a Pedagógus az EU dolg ,és mindenki aki akart MA EZ TILOS azért nincsenek utcai zavargások nem a JÓLÉT MIATT.”
Természetesen végezetül újra közlöm, a „Lámpavas” egy közismert jelkép, ami a népharagot jelenti. Ez esetben is számos formában jelent meg a képen.

Anett így hazajőve Berlinből megkérdezhetné Fodor Gabikát, a másik kompromisszummentes "liberálist", hogy miért buktak meg. Mert a blogjából ítélve fogalma sincs. Most próbálkozik felkéredzkedni az elsüllyedt Fletó hajóra, másutt nem veszik fel, van elég bajuk így is.

nem JÓ pogram, és nem tudta megvalósítani. Sok esetben szerencsére. Vizitdíj, 22 egymással versengő "egészségpénztár"
Az államcsőd viszont összejött neki.
Le is vetette az IMF-EU szerncsétlent, amire sem ő , sem a pártja nem volt képes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés