Amit tudunk

2013. június 2. 10:21

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Bajnai olvasta az őszödi kiszivárogtatásról készült jelentést, de nem mondja meg, mi volt benne. Mi még nem olvastuk, de már elolvasnánk szívesen.

„Rózsa-Flores Eduardo azt mondja 2008-ban, hogy Gyurcsány legszűkebb tanácsadói körének remek ötlete volt, hogy a »frenetikus« őszödi beszédet szivárogtassák ki, mert óriási hatása lesz a társadalomra. Lett.

Amúgy Rózsa-Flores verzióját erősíti Glemba elkövető magyarázata is.

Azóta azt is beszélik, hogy a kiszivárogtatás ötletéről tudott az MSZP felső, szűk vezetése is. A neveket tartalmazó borítékot Mesterházy teátrálisan ledarálta. Mindenki tagad mindent.

Gyurcsány elkövető volt pártját zsarolja önmagával: vagy beveszik a koalícióba, vagy kiborítja a bilit. Jelen állás szerint bármely kiborított biliből Gyurcsány elkövető borul ki elsőként, mint a legnagyobb darab. S mindjárt utána persze az MSZP szűk felső vezetése meg Bajnai, aki olvasta az őszödi kiszivárogtatásról készült jelentést, de nem mondja meg, mi volt benne.

Mi még nem olvastuk, de már elolvasnánk szívesen.

Annál is inkább, mert úgy tudjuk, jelen sorok írójáról is szó esik benne. Érdekelne bennünket, milyen eszközökkel és hogyan folyt annak idején az adatgyűjtés a titkosszolgálatok részéről.

És az is érdekelne bennünket, mi köze volt a cigánygyilkosságokhoz nevezett titkosszolgálatnak. Pontosabban: volt-e szerepe, vagy csak ostobaságával, vétkes idiotizmusával asszisztált ártatlan cigányemberek legyilkolásához?

Ja! El ne felejtsem! Ezek itt, akikről eddig beszéltem, jövőre szeretnének visszatérni a hatalomba.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos, sok igazság van abban, amit ír.
Kakaska is csak ledarálni meg szőnyeg alá söpörni tud, pedig már régen utána járhatott volna az igazságnak ( a "megújulás" jegyében).

A pojáca büszke az öszödi beszédre, meg nem is akar kimaradni a poltikai játékokból, ellenkező esetben még jobban begolyózna, ezért titokzatoskodva zsarol.

Ájtatos Manó pedig nem lát, nem hall, nem beszél, mint a három majom ( mondjuk, rájuk hasonlít leginkább)

Válaszok:
kalotaszeg | 2013. június 2. 21:44

Ön mint magyarul értő és beszélő bizonyára csak a hasonló princípiumoknak megfelelő közeggel érintkezik, így sajnálatosan nincs módja megismerni, hogy mit gondolnak Trianról a magyarok, s gyermekeink. Persze jó is, hogy nem ismeri, átélni azt csak a magyarok tudják. De nyugodjon meg, a tizenévesek többsége nem az Ön által ismert modell szerint viszonyul ehhez a kérdéshez.

Szabó tényleg nem százas, ettől függetlenül még érdekes lehet ( és az is), hogyan árulták el egymást az elvtársak, avagy a Pojáca megint taktikai hibát vétett, amikor azt gondolta ( mert nárcisztikus a végtelenségig), hogy kitörő elismeréssel fogadja majd a jónép az "igazságbeszédet".

Szerintem inkább a fent említett féleszűt kellene elkísérnie a pszichiátriára.
Mi nem igaz abból, amit írtam? ( Becsmérelni a legkönnyebb és nem úriemberhez méltó)

Honnan fúj? Talán csak nem Kósa Lajos álcázta magát Kósáné Kovács Megdának, s ő lopta ki a beszéd hanganyagát?
Ne nevettessen már.
P.s.: Magát tényleg nem érdekli, ki tette ezt?

Hogy jön Gyurcsány beszéde a trafikhoz, meg a földtörvényhez?

A beszédet Gyurcsány mondta el, szűk körben bevallva, hogy mit is csináltak 2004 óta. Aztán valahogyan napvilágra került, és ezt az ellenzék bármelyik országban felhasználta volna. És bármelyik országban lemondott volna az így kompromittált miniszterelnök.

Próbálkozhatsz az összemosással, de nagyon szánalmas és izzadságszagú a dolog.

..honnan is fúj a szél.
Hát bolond likból bolond szél fúj!

"Ja! El ne felejtsem! Ezek itt, akikről eddig beszéltem, jövőre szeretnének visszatérni a hatalomba.”"

Bizony, bizoby így ám.
Megfejelve a Keresztény trafikossal, - ugye, mennyire "unprovo" névválasztás,
no meg a szalámis hegedű-vel.
Stb.
Mindig úgy hisszük, már nincs lejjebb...

Frusztráltak az elvtársak! Lesz egy még így se!

Rózsa-Flores, Daróczy Dávid, Toller László, Lendvai Ildikó.
Négy ember, hárman halottak.
A Tóni, aki táskát visel, a munkásőr, aki a vitéz,
ehhez, ha lenne pár szavatok.
Khömm:
Nem hallom!

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2013. június 2. 14:39

Meghaltak?
Sebaj.
Igaz-e, Tóbiás.

Szerintem Byer Zsolt – ahogy mások is – téves úton járnak, amikor a kiszivárogtatót az MSZP azon felső vezetésében keresik, akik GyF ellenzők táborában tartozik. Amennyiben így lett volna, akkor a helyzetet kihasználják, de nem használták ki. Tehát valaki másnak és előre megtervezett szerint volt szüksége a kiszivárogtatásra.
A megjelenéskor és utána is, mindenki öszödi beszédről szólt, holott ez nem beszéd volt, hanem az előtte szólóknak válaszolt. Erről azonban mindenki elfeledkezik, pedig a felszólalók által elmondottakból lehetne következtetni, hogy miért került ki a hanganyag. Szerintem a terv az volt, hogy előbb – vágott anyagként – kommentárral megjelenik a hozzászólás anyaga, majd ezt követően a válasz, színtét kommentárral. Logikusnak tűnik, hogy aki „kezelésre” megkapta a teljes hanganyagot tőle valami úton eljuthatott oda is ahova eredetileg nem szánták és azonnal a hozzászólásokra adott válasz, mint önálló, előzmények nélküli beszéd került ki a köztudatba.

Szerintem a vizsgálat is eljutott addig, hogy hova került a hanganyag, s itt leálltak, vagy olyan dokumentumot készítettek, amely a valódi történettől eltér. Így nagy valószínűséggel állítható, hogy a valódi történetre nem fog fény derülni.

Ami pedig a mostani "játszadozást" illeti ez is az általam vázoltak beleillik.

Válaszok:
Berecskereki | 2013. június 2. 20:20
Felebarát | 2013. június 3. 12:40

"a valódi történetre nem fog fény derülni."
Dehogynem.
Aki picit összerakja a dolgokat, világosan látja:
Gyurcsány volt az, aki a kiszivárogtatást elrendelte, Szilvásyé a technikai megvalósítás, az utána következők lényegtelenek.
A múltkor leírtam:
Ferenc testvér ilyen "eredeti" trükkel akart kibújni az előző években pont általa készített hurokból (valótlanságok, hazugságok Brüsszelnek, s az ország választópolgárainak), hogy ti. ő ezt egy bizonyos magasztos cél, az MSZP, a demokrácia, a baloldal érdekében tette - mármint a "hazudtunk nappal... stb.).

Jav.
Ami pedig a mostani "játszadozást" illeti ez is beleillik az általam vázoltakba.

gyere haza, más szelek fujnak, legalábbis más fenékből

vagy byeair zsolt :D

Válaszok:
Felebarát | 2013. június 3. 12:41
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés