Mesterházy-Bajnai – Egy kényszerházasság margójára

2013. május 2. 19:32

Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes
Akárcsak a földigiliszták eső után, úgy másznak elő a régi garnitúra prominensei, akiket most Bajnai lobogója alatt próbálnak újként eladni.

A megújulásra teljesen képtelen MSZP-ben szintén belátták, egymagukban Mesterházyval 2014-ben labdába sem fognak rúgni. Számtalan időközi választáson megmérették magukat, ahol aztán a legtöbb esetben akkora pofonokat kaptak, amiket még Bolgár György is alig tudott kimagyarázni az ATV-ben.

De mit kínál az új szövetség? Van egy Walisszos, Hajdú-Bétes Bajnai, egy csapat szakadár LMP-s és néhány más gittegylet. Továbbá ott van még a súlytalan Mesterházy és az MSZP, Kis Péterrel, Szekeressel és társaival. Akárcsak a földigiliszták eső után, úgy másznak elő a régi garnitúra prominensei, akiket most Bajnai lobogója alatt próbálnak újként eladni. Bármennyire is szeretnének lemezt váltani, a recsegő hangszórókból mindig valamelyik régi szocialista mozgalmi nóta csendül fel.

A választásokig persze még sok idő van. Jelenleg az is nyitott kérdés, hogy a két politikus közül ki fogja megkaparintani a karmesteri pálcát, és a győztes kiket fog majd elővarázsolni a vörös cilinderből. Ezeket a dolgokat azonban nem Budapesten, hanem úgyis Washingtonban és Brüsszelben döntik majd el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Akárcsak a földigiliszták eső után.."

Nálunk is hatalmas eső volt. Akkor most már értem miért mondta a szomszéd az ördög vinné el ezeket a balliberális politikusokat.
Hogy én erre magamtól nem jöttem rá! ;-)

Az egyik igét hírdet, a másik ministrál, a harmadik folyton folyvást bérmálkozik.

ez nagyon igaz, viszont ne gilisztázzunk, a giliszta ugyanis hasznos, ők nem.

Amint látom Ön is ismeri Ajtmatov világhírű regényét, a mankurok történetét. A mi "magyar" mankurjaink tolonganak az amerikai zsoldért, köztük bálint60 gazdával egyetemben.

"Jelenleg az is nyitott kérdés, hogy a két politikus közül ki fogja megkaparintani a karmesteri pálcát, és a győztes kiket fog majd elővarázsolni a vörös cilinderből. Ezeket a dolgokat azonban nem Budapesten, hanem úgyis Washingtonban és Brüsszelben döntik majd el."


Ez a lényeg. Két lóra tettek egyszerre, melyik lesz jobban eladható.

Washingtonban nem vették észre,Bajnai libaszaros, de itthon erősen bűzlik, szavazni meg mégis az itthoniak fognak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés