Elfogták Király Tamás gyilkosát

2013. április 10. 8:25
Szerda reggel Ózdon elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy vasárnap hajnalban a lakásában megölte Király Tamás divattervezőt.

Szerda reggel háromnegyed hét körül Ózd Farkaslyuk nevű településrészen elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 7-én hajnalban Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcai lakásában megölt egy 60 éves férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A rendőrség kedden azt közölte, hogy egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás divattervező meggyilkolásával. L. J. arcképét a honlapján kedden tette közzé a BRFK. A rendőrség honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint – amely akkor sem nevesítette Király Tamást – a 60 éves férfit otthonában olyan súlyosan bántalmazták vasárnap hajnalban, hogy a helyszínen meghalt.

Király Tamás avantgárd divattervező az 1980-as években kezdte karrierjét. A Vogue magazintól az ID-ig minden nagy divatmagazin publikált róla. Legutóbb március 22-23-án volt divatbemutatója Budapesten, az Elle Fashion Show keretében a Millenárison. Az utóbbi négy évben rendszeresen együtt dolgozott a Baltazár Színházzal, ahol értelmileg sérült színészek játszanak.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pedig micsoda becsületes kinézete van! ;-)
http://www.police.hu/data/cms1..

Amikor erre rákérdeztek, a rendőrségi szóvivő azt válaszolta, hogy szándékos emberölés miatt keresik ezt a rózsaszín indiai bevándorlót.
Mondjuk tényleg érdekes lesz, hogy a bíróság minek fogja nevesíteni azt amit tett.

"A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől."

http://hu.wikipedia.org/wiki/P..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés