Párbeszéd Platform Kft.: gyors cégjegyzéssel indítottak a volt LMP-sek

2013. január 29. 14:38

Írta: Mandiner .
Az LMP-ből a hétvégén távozók már a múlt héten bejegyeztették kft.-jüket, melynek Kéri András és Tordai Bence a tulajdonosai. A cég fő tevékenysége az összetett adminisztratív szolgáltatás. Tordai szerint gyorsasága miatt választották ezt a megoldást.

Az LMP-ből a hétvégi kongresszust követően távozó Párbeszéd Magyarországért Platform két tagja már a múlt héten, január 24-én bejegyezte a Párbeszéd Platform Kft.-t. A félmilliós törzstőkéjű vállalkozás tulajdonosai Kéri András, az LMP Etikai Bizottságának korábbi elnöke, és Tordai Bence volt XIII. kerületi képviselő-jelölt, utóbbi a cég ügyvezetője is egyben. Kéri és Tordai egymást követték a 2010-es budapesti LMP-listán.

A Párbeszéd Platform Kft. székhelye Budapest belvárosában, a Párizsi utca 6/b alatt található, fő tevékenysége az összetett adminisztratív szolgáltatás (TEÁOR: 8211), de emellett számos egyéb dolgot, így például az általános épülettakarítást és a fénymásolást, egyéb irodai szolgáltatást is felvettek tevékenységi körükbe. A cég már a parbeszedplatform.hu domaint is levédette, de a honlap még nem él.

A Mandiner kérdésére Tordai Bence elmondta, hogy egyelőre azért kft.-t alapítottak, mert ezt sokkal gyorsabban bejegyzik, mint egy egyesületet, alapítványt vagy pártot. „Hosszú hónapokat nem tudunk várni” – mondta, utalva a 4K! esetére. A cég egyelőre for-profit, de Tordai elmondása szerint hamarosan non-profit kft.-vé kívánják alakítani: itt szintén a gyorsaság miatt döntöttek a mostani cégforma mellett. Tordai elárulta: már korábban elkezdték szervezni a platform hátterét, hogy mihamarabb legyen egy jogilag értelmezhető szerveződés mögöttük. Elmondása szerint nem jelent semmit, hogy Kérivel épp ők ketten a tulajdonosok: egy szűkebb körben beszélték meg a terveket, és rajtuk maradt a feladat. Tordai úgy fogalmazott: tiszta helyzetet akartak teremteni, hogy amikor a szerveződésnek szerződnie kell valakivel a tevékenysége során (például terembérlésnél), akkor ne magánszemélyek útján kelljen azt megoldani. A cég tevékenységének meghatározása során igyekeztek lefedni minden területet, amelyre a platformnak a kezdeti időszak során szüksége lehet. Tordai Bence azt is elmondta: a platform Párbeszéd Magyarországért elnevezése egyelőre nem végleges döntés, de ha minden tisztázva lesz, akkor természetesen lesz majd honlap is. Addig is a Facebookon tartják a kapcsolatot támogatóikkal és a nyilvánossággal.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:-) Hegedülő hangyák?

Megélhetési párt, akik elöször a saját exisztenciális forrásukat teremtették meg, mivel nem tudhatták, hogy mire fút ki a szakadás. Ha le kell mondani a mandátumról gondoskodtak, hogy ne legyenek manni nélkül.

Jól mondta Schifer, hogy a kongreszus után történtek egy előre megkomponált forgató könyv szerint történt, ami már meg volt írva.

Ez a kft story csak megerösiti ezt. A többi Jávor-Karácsony duma az egység és ártani nem akaró hablaty csak körités.

Miben külömböznek a a többi szervezettől akik gazdasági tevékenységük biztosítására alakultak az előnyök érdekében.

Na ezek ígyekeznek a kormányrud írányába, minden eszköz megengedett szlogennel.

:-)
Karáécsonyék is a piacról élnek. ;-)

Semmi gond. Legfeljebb a portfóliójukat kiegészítik libakereskedéssel. ;-)

Mondom én, hogy ezek rácsavarodtak Orbán szövetségi(2002-ben inditott) politikájára és ész nélkül szövetségest gyártanak a ballibbantok osztodásával, hogy utána felmutasák, hogy nekik milyen óriási társadalmi támogatottságuk, mert sok szövetségesük van akik közösen támogatják a programjukat.

A jelszavukban nem a Szövetség a Nemzetért, hanem Szövetség a Rezsim Váltásért, arccal a globalista nagytöke felé.

Ez a kft lesz az Együtt 2014 oligarchája? És mivel üzletelnek majd?

Erről jut eszembe egy dalszöveg egy picit megmódosítva.

Olvadunk szépen mint a hó
Majd Párizsban lesz minden jó
Álmodunk mindig jobb mesét
Majd Párizsban lesz (minden szép helyett)libarét.

Mi lenne? Üzletszerű bájolgás. ;-)

Olvashatad forprofit szervezet lesz. Jávor-Karácsony felköti a köténykét és a kendöcskét a fejükre, s felmosoronggyal vödröcskével rohangálnak egyik lépcsőházból a másikba, s egyből lesz miből müködtettni a pártocskájukat. Mikor ezzel végeztek akkor szadizmatot fénymásolnak az occuput mozgalom számára amit az egyetemeken a HA-HA és az Oktatói, valamint a Szülöi Hálózat a gimykbe fog terjeszteni a kormányelleni megmozdulások céljából. De ha kell a városokban Néroi projektet is bedobják különös tekintettel a Székesfővárosban.

Na, nem szép persektivra a rezsim leváltásának rögös utján.

Velünk, ha hagynánk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés