Utálom, amikor Morvai Krisztinának van igaza

2013. január 21. 9:22
Tékás Lacika
Fent és Lent
Nem kell szélsőjobboldali politikusnak lenni ahhoz, hogy az ember belássa, hogy 2006 őszén szégyenteljesen viselkedett a rendőrség.

„Tessék, nem kell szélsőjobboldali politikusnak lenni ahhoz, hogy az ember belássa, hogy 2006 őszén szégyenteljesen viselkedett a rendőrség, és hogy az érintett politikusokat máig felelősség terheli ezért. Morvai Krisztinának nem volna szabad az igazmondó szerepében tetszelegni ma már, amikor egészen egyértelmű, hogy 2006-ban mi is történt. Ez nem az ő igazsága, ez a közelmúltunkról való közös gondolkodásnak az egyik alapállítása kéne hogy legyen.

Az, hogy Bauer Tamás a DK alelnökeként még ma is elfogadhatónak tartja az amúgy menthetlen 2006 őszi rendőri intézkedéseket, az tulajdonképpen nem meglepő. Az viszont számomra egészen hihetetlen, és rendkívül szomorú, hogy nem csak Gyurcsánnyal való privát sörözgetések közben beszél így 2006-ról abban reménykedve, hogy nem rögzíti a beszélgetésüket senki, hanem képes ezt a Ma reggelben tenni büszkén.

Bauer Tamás úgy gondolja, hogy ez a vélemény ma vállalható, ezzel tetszeni lehet potenciális választóknak. A DK alelnöke azt feltételezi, hogy van annyi szemellenzős, a politikai szekértáborharcokban a végletekig kitartó, saját oldala szereplőinek legnyilvánvalóbb politikai bűneit is belátni képtelen ember, hogy a DK 2014-ben tényezővé válhat a választásokon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény körmös-fióka,
nem tehet ő róla:
így tanulta apucitól,
erről szólt a nóta:

hőbörgőktől a rendőrség
(vagy az ávó) védi
meg a népet, nehogy már azt
higgye: jog van néki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés