Az igazságkeresőknek

2012. december 8. 19:46

Molnár Attila Károly
Semjén Zsolt államvizsgájának lebonyolítói nem tartották fontosnak, hogy az átírt (második) dolgozatát nekem bemutassák, és azt véleményezzem.

Mivel korábbi, 2012. november 27-én kelt nyilatkozatomat  szemben az ELTE, az Index.hu, a Magyar Nemzet, és a Népszabadság elutasításával  a Mandiner.hu közölte, amiért utólag is köszönetet kell mondanom, ismét e fórumhoz fordulok a következő tájékoztatással:

Semjén Zsolt szakdolgozatának első változatát most is jónak tartom és a rá adott elégtelen osztályzatot elfogultnak. Az államvizsgája lebonyolítói nem tartották fontosnak, hogy az átírt (második) dolgozatát nekem bemutassák és azt véleményezzem. Aki ezzel ellenkezőt állít vagy sejtet, az legyen kész vádját bíróságon is megvédeni.

Molnár Attila Károly

2012. december 7.

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért Semjén a mai nyílatkozatával és azzal, hogy minden dokumentumát az internetre feltette (mind a 11 félév minden vizsgája jeles) és a szakdolgozata amit ezek szerint elsőre visszadobtak( nem egy különleges eset), ezek után újból beadta és a szóbeli védésnél megvédte szintén jelesre ez sem kirívó.Mellesleg anno Orbánnak már a téma választásnál dobták háromszor vissza. Igaz olyan is volt közte az "56 os Forradalom és Szabadságharc a társadalomi hatásai"......... Ezekután váltott és nagy rafináltan úgy írta meg amit akart amiben már nem tudtak belekötni és mégis csak belecsmpézte amit akart. Nyílvánoság hozatala után, valahogy nagyon gyorsan elfelejtette a balib média boncolgatni. Ki tudja miért??????

Az érdekesség, hogy a HVG nem lehet tudni, mit kavart mert Semjén ma mondta, hogy az ELTE-n nem találták a dolgozatát és az általa nyílvánosságra hozott példányból hozták az ítéletet.

Na már most. Minek alapján vádolta Semjént a HVG mikor állitólag az ELTÉ-n nem volt meg a szakdolgozat.
A Semjén által feltett dolgozat után hogyan jőttek elő a következő plágiummal ami úgye MAK két évvel késöbbi publikációjára alapozták.
Na már most mi a helyzet.Semjén kiállt és belemondta a kamerába amit... Erre jőn MAK és előáll egy zavaros beszéddel és ráadásúl biroságot emleget.

Az a kérdés a HVG kit akart lebuktatni Semjént vagy MAK-t. Vagy az ELTE-t és ehhez Semjént használta fel, hogy nagyot szóljon.Így ketöt üt egy csapásra.

Mellesleg a HVG mintha már foglalkozott volna MAK-al valami holokauszt tagadási ügyben egy niknév kapcsán. Volt valami cirkusz is mikor a PPKE-ről elbocsájtották és a diákok tiltakotak, majd az ELTE-n ahol szintén állása volt alirást gyüjtöttek és elhatárolodtak töle.

Szóval lehet, hogy Semjén egy mellékszál volt és a fő csapás MAK ellen indult be újfennt.

Mivel nemzetközileg is egy elég elísmert, éstöbb helyen is megfordult kutatóként, publikált is ezért Ő van valakiknek a bögyibe. Köztudottan jobboldali beállitottságu és közös munkái is voltak pl Lánczi Andrással és a századvégnél is végzett munkákat.

Ez egy eszme és kulturharc a javából aminek most szemtanui vagyunk. Mi van itt tulajdon képpen. Egy kereszténydemokrata párt elnőknek vonják kétségbe az erkölcsét, és mindezt egy jobboldalhoz kötödő eszmetörténészt kevernek bele egy előrángatott húsz éves történettel.

Na persze a nagyérdemü meg zabálja a storit és kimondja az ítéletet, hogy feszitsük meg.

Namost akkor melyikük lett férfias szívatás áldozata? Semjén vagy MAK?
:-)

vagy megint ellopták a nickjét, mint a legutóbbi blamázsnál

Mitől lenne az ELTE az ország első oktatási intézménye? - Nézz utána a nemzetközi rangsorolásban.

Most komolyan, vki még fel tud háborodni azon, ha egy politikus esetleg csalt, nem tisztességesen járt el?
Én már nem.
Egy olyan országtól, ahol Kossuth Lajos nemzeti hős lehet, ne is várjunk többet.

De legalább eljutottunk a tízmillió forintos kérdésig. Semjén plágiumával szemben egyedül a sértettnek, Molnárnak van joga fellépni. A jelentős szövegazonos egyezés ténye bizonyított. Molnár azt állítja, hogy ő nem lopott Semjéntől és hogy nem is tudta, hogy Semjén felhasználta a szövegeit. Tehát, Károly, tehát? Mi következik ebből? Segítsünk, Károly, kimondani a nyilvánvalót?

http://orulunkvincent.blog.hu/..

Mi van azokkal az ifju titánokkal, akik "hivatásos" diploma írokat, akik magukat akár aprohírdetésen keresztül ajálgatták fízettek meg a szakdolgozatuk elkészitésével. Mi van ezekkel az erkölcs bajnokokkal akik most anonim niknévvel ekézik Semjént, MAK-ot és anno Schmittet. Teszik ezt erkölcsi fölényük tudatában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés