Semjén Zsolt mondjon le!

2012. december 7. 14:38

Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce
Ha Semjén Zsolt nem mond le vagy nem mondatják le, az ugyanolyan durva támadás lesz a tisztesség, a tudás, az oktatás ellen, mintha Schmitt Pál nem mondott volna le.

Természetesen tudjuk, hogy Semjén nem fog lemondani, inkább a Sátán provokációjának fogja minősíteni az ELTE-s vizsgálóbizottságot, és fél év múlva szomorúan konstatálhatjuk, hogy megszűnt a társadalomtudományi képzés az ELTE-n. De azért mi nem adhatjuk fel: ugyanakkora nyomást kell helyezni a kormányra és Semjén Zsoltra, mint amilyet Schmitt Pál kapott annak idején, és meg kell próbálnunk elérni, hogy a kormány maga döntsön egy, az ELTE által dedikált lopás és hamisítás ügyében.

Akkor, amikor a NAV embereket büntet meg, csak azért, mert 2 cd-nyi tartalmat letöltöttek a számítógépükre illegálisan, akkor nem kéne ennél sokkal nagyobb bűnökért valakit meghagyni a pozíciójában. Ha pedig éppen a kormány arról beszél, hogy elég a 10 480-as felsőoktatás, akkor nem azt a példát kéne mutatni, hogy csalással másolással, plágiummal lehet érvényesülni. Viszont ha Semjén Zsolt tényleg a helyén marad, milyen joga van a kormánynak bármilyen átalakításhoz? A tisztességről való papoláshoz és a kereszténydemokratáknak bármilyen erkölcsi prédikációhoz?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha a bíráló bizottság elfogadta a dolgozatot, övé a felelősség.Ugyan ki tette volna meg,, hogy kijelenti, a kiváló minősítést nem érdemli?

Egyébként az elvtársak idejében kezdődött el nagy mértékben,hogy káderlap alapján osztogatták a doktori címeket - az elvtársak utódainak azért annyira ismerős e téma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés