Én kérek elnézést

2012. november 18. 18:36

Sipos Péter
Sipos Péter blogja
Tegnap éjjel valami eltörött. Egy hosszú folyamat szomorú kicsúcsosodása a szerintem az LMP értékeivel össze nem egyeztethető módon született, és céljaival ellentétes hatású döntés.

„Kedves Választóim!

Önök, négyezer-hatszázhatvannyolcan 2010-ben szavazatukkal bizalmat adtak nekem és akkor még szinte újszülött pártomnak. Velem együtt azt remélték, hogy az LMP-vel megújulhat a magyar politika, elkezdődhet egyfajta csoda: túllépés a marakodós, megosztásra alapuló politika honi borzadályán.

Az elmúlt években – különlegesen nehéz pályán – hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Úgy gondolom, hogy bár pártocskám nem tört fel rakétaként, a változásban reménykedők okkal hihettek bennünk.

Tegnap éjjel valami eltörött. Egy hosszú folyamat szomorú kicsúcsosodása az, a szerintem az LMP értékeivel össze nem egyeztethető módon született, és céljaival ellentétes hatású döntés. Egyetlen percig sem csodálkozom azokon, akik megdöbbenve kapták fel a fejüket, mert mostanáig azt remélték, hogy pártom motorja lesz az Orbán rezsim eltüntetésének, és most úgy érzik, becsaptuk Önöket.

Még nekem is emésztenem kell a történetet. Ha van még Önökben egy cseppnyi türelem az irányunkban, kérem, ne pártoljanak el tőlünk. Bár nagyon fájna, de azt is megérteném, ha hátat fordítanának nekünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És mondja ezt 2012-ben az LMP szakadása hajnalan, mikor a párt tisztázta helyét a politikai palletán. Ha júl tudom az LMP megalakulásakor mintha nem az Orbán "rezsim" volt hatalmon, csak a tisztánlátás kedvéért.

Vagy ez most egy elszólás volt, hogy igazán kik is álltak valójában a LMP bölcsöjénél mikor már azért látszottak az erőviszonyok és egyértelmü volt, hogy az szdsz nem rug labdába. Talán csak nem egy gazdaállat szándékkal lett az lmp betolva a parlamentbe. Ha így van akkor érthetö a kormányellenes akció sorozat szinte kormányalakitás pillanatától kezdve ös azóta is folyik.

Most semmi más nem történt csak azok akik hátamögött zajlott a nagy játék, tiszta vízet öntöttek a pohárba. Ez volt az utolsó lehetősége a fiatal pártnak, hogy elkerülje a halálos ölelést.

Erre nem számitottak a gazdik, s most megy minden szinten a hiszti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés