Nem a diktatúra ellen harcolt anno Orbán

2012. november 5. 20:48
Nem a diktatúra, hanem a diktatúra vezetői ellen harcolt Orbán Viktor. Azok ellen, akik ma az MSZP padsoraiban ülnek - jelentette ki hétfői parlamenti válaszában a kormányfő, aki többek közt régi bolsevik trükkökről is beszélt.

A miniszterelnök a következőket mondta egy MSZP-s azonnali kérdésre: „Tudja, én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát. Ezek az Önök párttársai voltak! Kérem, hogy ezt ne felejtse el! A diktatúra nem az égből ereszkedett alá, hanem emberek csinálták. Azok az emberek, akikkel Ön ma is egy pártban ül. Elnézést kérek, hogy erről vagyok kénytelen beszélni egy olyan időpontban és olyan helyen, amit nem ezért hoztak létre.”

 

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki meg figyeli a parlamentet észreveheti, hogy bármilyen téma is van, interpelláció, vagy kérdés vagy azonnali kérdés az ellenzék úgy gondolja, hogy attól fasza gyerek, ha minnél ocsmányabb sértegetéssel illese a kormány tagjait és a kormányfőt teljesen elrugaszkodva a témától. Igazán nem is lehet kibogozni, hogy mit akarnak tudni, mert hetet havat összehordanak és a jelzökön és sértéseken kivül nncs értelme a monani valójuknak. Vagdalkoznak értelmetlenül.
Ha a ember elgondolkodik, hogy ezek az emberek ezzela stilussal és lelkülettel akarnak egy országot vezetni akkor van miért elszomorodni.

Válaszok:
bini | 2012. november 5. 22:52

Orbánnak meg tök igaza van, mivel olyan, hogy diktaura megfoghatattan, de ezt a rendszert müködtetők nagyon is valós személyek akik ellen harcolni lehet, mivel ezek müködtették az apparátust ami ellen már lehetett tenni.

Orbán a parlamentben és politikai beszédeiben soha nem alkalmazta a vitapartnerével és politikai ellenfelével azt a stilust amit a szocik, de már az lmp és a jobbik is alkalmaz. Soha nem sértetette meg emberi méltóságát senkinek. Mindig a témával foglalkozott és inkább humororos néha ironikus kiszólásaival mutatott fricskát.

Mivel a médiában divat lett a mocskolodás amit a politikusok is előszeretettel alkalmaznak az értelmiségi holdudarakról már ne is beszéljek, úgy gondlják, hogy a parlamentbe is hasznos ez a stilus ahol pedig azért mégis csak az ország ügyeit kellene intézni.A gyüllölet kultura átszövi az egész társadalom szövetét ami miatt ott tart az ország ahol.

ennyi.
eddig sem volt hiteles a fideszesek részéről kommunistázni, de most már tényleg semmi alapjuk nincs rá.

mennyi az átlag életkor btw a komcsi mszp padsorokban...? lehettek egyáltalán kommunisták?

Pozsgay papa hoyg van?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés