Már megint más sliccénél matatsz, Bence?

2012. október 19. 13:51

Tóta W. Árpád
hvg.hu
Most már tényleg le kéne ülnie vele pár szóra, mielőtt elhiszi, hogy erre neki bárki felhatalmazást adott.

Az élettársi kapcsolat nem keresztény, ezért ki kell venni a családjogi törvényből - monda Rétvári Bence KDNP-s hülyeségügyi államtitkár, szóval most már tényleg le kéne ülnie vele pár szóra, mielőtt elhiszi, hogy erre neki bárki felhatalmazást adott.

Tudod, mi nem keresztény még, kispofám? Magyarország. Csapd már elő a népszámlálási adatokat, aztán szégyelld el magad. Vagy vedd elő a katolikus egyház saját felmérését: hányan is járnak templomba? 12 százalék jóindulatú kerekítéssel? Ennyi embernek fontos, hogy mi keresztény és mi nem. A többi szarik rá magasról, már amíg rá nem próbálják kényszeríteni, mert onnantól direkte utálni fogja. Látogass el a fideszes kisköcsögök fesztiváljára, vagy akár az IKSZ-partikra, és kérdezz már körbe, hány srácot és csajt érdekel még közülük is, mit habognak a papok a párkapcsolatokról, szexről és házasságról. Lesz nagy csodálkozás!

Azt is mondja Rétvári Bence, hogy az élettársi kapcsolat »ránézésre is rossz«. Ehhez a véleményéhez természetesen joga van, szerintem például minden egyes KDNP-s rossz már ránézésre is, de amikor megszólalnak, az egyenesen pokoli. Ezenkívül ránézésre is rossz többek között az iskolákba meg óvodákba sompolygó papok látványa.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Különös élőlény... Gyűlölettől összeszűkült szemekkel a pengeszáj felett, ragacsos, undorító csíkot húzva maga mögött.

Az élettársi kapcsolat nem házastársi kapcsolat...a nevéből is látszik. Hogy most a fizetett hozzászólók, vagy az erkölcsileg fogyatékosok mit mondanak, vagy gondolnak erről, az indifferens. Azért, mert valaki kábítószerezik és számára az jó, attól a kábítószer-fogyasztás még nem válik elfogadhatóvá, hasznossá, egészségessé. Mint ahogy Tóta-Weissből sem lesz szalonna.

Micsoda mocskos pasi ez a tóta

"De te ennek a problemanak a melyseget nem latod, a buziknak gyereket sosem ugy tortenik, hogy 2 gyerektelen buzi bemegy az allami gondozottak koze es hazavisz egyet, igy a buzik a vilagon talan sehol nem kapnak gyereket, hanem ugy tortenik, hogy eloszor rendes hetero kapcsolatuk van, bejon a gyerek, foleg noknel, es rajon, hogy nem ilyen lovat akart, elvalik, osszekoltozik egy masik novel, mikozben a ver szerinti gyereke mar megvan."

Ez már elég régóta nem így van elég sok országban, nemcsak Európában.

http://www.origo.hu/nagyvilag/..

A melegek örökbefogadásilag pontosan olyan jogokat élveznek ezekben az országokban mint bárki más.
Vannak akik szerint Magyarországon is akkor lesz majd jó világ ha ez megvalósul.
A sötét középkorban rekedt keresztények meg ne pofázzanak bele... :(

Rétvári Bence nagyon fontos dolgot mondott ki.

Az, hogy az eszement lioberálisok óbégatnak, csak még nagyobb jelentőséget ad ennek az álláspontnak. És egyre sürgetőbbé teszik az érvényesítését.

Néhányan, maguk is undorító, gyakran perverz alakok megtehetik, hogy hadakoznak ellene, de hogy ilyen gyalázatosan támadjanak egy jobbító gondolatot, az már felháborító és ezt minden jobbérzésű nevében, aki embernek számít, kikérem magunknak.

Éppen ideje lenne móresre tanítani az ilyen mocsadék alakokat.

"Már megint más sliccénél matatsz, Bence?"

A tiednél kellene.
Szikével.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés