Feliratkozom, szavazok

2012. július 27. 13:07

Herizonford
Úgy vélem, hogy az elmúlt évek betonbiztos pontossággal tervezett, kiszámítható politikája után a kormány teljes joggal várja el a választópolgároktól, hogy végre felnőjenek a haza józan vezetőinek szintjére.

„Nagyon szívesen feliratkozom szavazás előtt, tényleg fő a kiszámíthatóság és a tervezettség. Előrelátás kell. Mert az csak nem állapot, hogy mindenféle ember csak úgy eldönti a szavazás napján, hogy elmegy és fűre-fára leszavaz! Ilyesmit a parlamentben sem csinálnak. Hogy is nézne ki, ha például a zárószavazások előtt hirtelen szétmódosíthatanák a már benyújtott törvénytervezeteket a honatyák? Ha szavazni akarsz, feliratkozol előre. TERVEZETTSÉG, KISZÁMÍTHATÓSÁG.

E két célhoz a jelenlegi kormány 2010 óta rigorózusan ragaszkodik. Jelszavaink valának: Tervezettség és Kiszámíthatóság. Ilyen történelmi pillanatokban kapkodni nem lehet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

igazat írsz (a te iróniád annyira nem üt..)

Egyáltalában nem biztos a Fidesz 2014-es győzelme. A választókerületek határai is úgy lettek meghatározva -valamit kellett velük csinálni- , hogy lehet azon nagyot bukni is. A regisztrációhoz szerintem nem kell majd utazni, ha személyesen kéne menni, az tényleg értelmes dolog lenne, de azt hiszem, túl nagy felfordulással járna. Szerintem, akinek megoldhatatlan problémát jelent, h. valamit tegyen az ország ügyeiben való közvetett részvételéért, azon kívül, h. a választás napján elmegy szavazni, az jobb is ha kimarad a lehetőségből.Gondolom, nem lesz személyes megjelenéshez kötve a regisztráció, mert a határon túliakkal, meg aki ideiglenesen máshol lakik, durva lenne.Olyan jó volt a 8 év Medgyessy- Gyurcsány világ a köznek és annyi egyénnek, h. tragédia, ha még egy kicsit készülhetnek az új "nagy dealekre"? Biztos, h. érdemes várva várni, míg az IMF diktátumai szerint élhetünk megint? Kínos meglepi lesz a vagyon és ingatlanadó, nyugdíj nyesés, a közösségi közlekedés díjemelése.Lehet, h. a Fidesz olyan-amilyen, sokaknak más, de az államadósság nem emelkedett,ha nem is csökkent sokat az árfolyamingadozás miatt, pedig kényszerű hitel tőketörlesztések is voltak.Nem gyalázat, hogy a tanult, dolgozó, gyermekeket nevelő réteg jobban él és ezekben a családokban sok helyen meg is születik a 3. gyermek.Rémes, de a közösség szempontjából az a jobb, ha oda születnek, ahol taníttatni is tudják majd őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés