Nyissák újra az OPNI-t!

2012. május 16. 13:47

Mirkóczki Ádám
Jobbik.hu
Horthy Miklós szobrának mai megrongálása miatt ismételten fölhívjuk a kormány figyelmét az OPNI újranyitásának szükségességére.

Horthy Miklós szobrának mai megrongálása miatt ismételten fölhívjuk a kormány figyelmét az OPNI újranyitásának szükségességére, hogy a jövőbeni károkozások elkerülése végett a szemmel láthatóan mentálisan sérült Dániel Pétert, valamint szellemi példaképét, Gyurcsány Ferencet haladéktalanul be lehessen zárni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyet nem értek. Ha Horty egy tömeggyilkos volt és minden zsidó ki lett irtva, akkor ez az ember hogyan születhetett meg? A saját léte a bizonyíték arra, hogy hazudik.

Aztán, én azért felszólítanám minimum a Slomot, hogy határolja el magát a DK-tól és ítélje el ezt az embert. De felszólítanám az izraeli magyarok közösségét is, hogy ítélje el ezt a cselekedet. Ezután pedig a nem a lökött Fleto szakdolgozatát kutatnám nagy erőkkel, hanem a Horty és családja által megmentett zsidókat. Ki, kinek a felmenője, lemenője? Most hol él, hol dolgozik, mit csinál, kapott -e vagy meg mindig kap kártérítést vagy egyéb más juttatást stb... Ugyanis ezek az emberek sem születhettek volna meg Horty és a családja segítsége nélkül. Ja és a Horty családjának szerintem van listája a megmentett zsidókról és itt lenne az ideje, hogy a Horty menyéről is szó essen. Szóval komolyan kéne kutatni ezt a kérdést és publikálni a neveket. Nehogy már azok támadják Horty-t, akik nélküle meg sem születhettek volna.

A történelmi tényeket napvilágra kell hozni és fölég nemzetközi szinten. Csak akkor fog javulni az ország megítélése, ha a tények előbb lesznek a köztudatban mint a provokációk, mint a mi esetünkben is max utólag magyarázhatjuk megint, hogy mi volt. Egyszer előre kéne gondolkodni.

Arról eddig millió számra volt szó, hogy ki halt meg a holokausztban, de arról majdnem semmi, hogy ki élte túl.

Akik a lágerekből jöttek haza, azt elismerem, hogy az csoda volt, hogy éltek. De a többi?

Mely akár történelmi események sora kellett ahhoz, hogy itt a világban bármely a Horthy korszak ideje alatt MO területén fizikailag jelenlevő,- tehát nem megyek bele abba, hogy magyar vagy nem magyar- túlélő lehetett, és nekik ma leszármazottjai lehetnek.

Fordítsuk már meg a kérdést. Kik azok akik túlélték a holokausztot és hogyan? Bármely az események sorából, amely a túléléshez vezetett ha nem jön volna létre az megszakította volna azt a láncot, amelynek az a vége, hogy akár a Horty szobrot meggyalázza, vagy a magyar királyok szobrát a Hősök Terén.

Aztán, akinek nem tűnt volna fel, most is német megszállás alatt vagyunk, csak nem katonailag.

Tessék azon elfilózni egy kicsit, hogy a Holland a választások alatt pampogott sok mindent, de ahogy kivitte a fene Berlinbe rögtön mindenben egyetértett a Merkellel.

Aztán hogyan magyarázod azt a tényt, hogy Hitler nagyon utálta Horthy-t, meg a fiát is. Miért nyilatkozott úgy, hogy: Horthy-ból elég volt egy is. Biztos, nagyon jóba voltak.

Miért szerinted ma a németek az EU-t nem tekintik alsóbbrendűnek? Azzal, hogy a haverjaiddal kirohangáltok az EU-ba mószerolni kiszolgálói vagytok ennek a rendszernek. Nem undorodsz magadtól egy kicsit?

Aztán, amit a görögökkel csinálnak az mi? Na, mikor mész az EU-ban az asztalra csapni? Ki mer ma ellentmondani a németeknek, pedig még katonai megszállás sincs, amikor is lényegében akkor lőhettek agyon, amikor akartak mint a Horthy idejében.

Ezt egyébként nem szántam sértésnek egy német számára sem. Képviselik a saját érdekeiket és remélhetőleg velünk törvényesebben fognak eljárni mint a görögökkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés