Hikálok

2012. március 31. 7:13

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Nem írunk úgy kisdoktorit, hogy majd’ kétszáz oldalt bemásolunk valahonnét, aztán kész is a dolog.

Bizony, most jött el a hikálok ideje.

Most van az, hogy az öt nyelven beszélő, kétszeres olimpiai bajnok, egyéni világbajnok, komoly diplomatakarriert befutó Schmitt Pálról majd megírják és elmondják a hikálok, hogy vívni sem tud, nyelveket sem tud, semmit sem tud. Duplanullák, vizesnyolcasok tobzódnak most Schmitt Pál gyalázásában, akiknek legnagyszerűbb cselekedete az volt, hogy vörösboros kólával összeokádták a nappalit egy házibulin, ahol nem izzadtak le a hölgyválaszon. Azok vicsorognak most Schmitt olimpiai bajnokságáról, akiknek annyi erejük sem volt soha, hogy egy beteg kurvát kirántsanak a klozettról. (Figyelem! Ez utóbbi mondat plágium! Amelyik hikál elsőként kideríti, honnan loptam, az tehet egy szívességet!) (...)

És akkor térjünk vissza arra a kisdoktorira.

Nem írunk úgy kisdoktorit, hogy majd’ kétszáz oldalt bemásolunk valahonnét, aztán kész is a dolog. S leginkább azért nem maradhat ez szó nélkül, mert ha úgy maradna, akkor holnaptól kezdve minden egyetemista »ctrl+c – ctrl+v« billentyűzettel írhatná szakdolgozatát, kisdoktoriját, nagydoktoriját, anyja keservét, és senki sem mondhatná, hogy ezt nem lehet. Ezért nem. S még azért sem, mert mi nem vagyunk ők. Mert megígértük, hogy ez nem lehet többé következmények nélküli ország. Mert mi nem csinálhatunk úgy, ahogy a hikálok, amikor lebukott a D–209-es ügynök. S úgy, ahogy ezek elnevezték és mentegették az őszödi beszédet.

De: mostantól legyen időnk szakdolgozatokat, kisdoktorikat olvasgatni. Nehogy véletlenül az legyen a közvélekedés, hogy itt Schmitt Pálon kívül mindenki elmélyült tudós. Bizony, olvassunk már el a közeljövőben néhány szakdogát meg kisdoktorit a hikálok példányaiból. Különös tekintettel a »foximaxis« doktorikra. Meg akármilyenekre. Lássuk a sok zsenit, aki most hörög és fröcsög!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 221 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

most akkor kihátrál mögüle...a múltkor még jó ember volt?

Válaszok:
TuRuL2k2 | 2012. március 31. 8:52

mit mosdatsz még, de komolyan...nincs az az ember, aki 80-as iq-val nem ítélné el, szóval te nem éred el ezt a színvonalat?

nem szóltak, hogy már mindenki elítélte?...kivéve egy két fidesz felső vezetőt..

Bayer Zsoca, ez egy nagy bullschmitt, amit írtál!
Az egész jobboldal olyan most, mint a Bodóné, aki mindig másról kezd beszélni, ha a bor áráról kérdezik! :)

Nem, Bayer már januárban is ugyanezt mondta:
http://mandiner.hu/cikk/201201..

Sztem
1. Egy elmeroggyant

vagy

2. Jól fizetett troll, aki azt a közismert módszert alkalmazza, hogy eljátssza az elvakult, hűséges droidot, ezzel az amúgy is már erős sztereotípiákat tovább erősíti....

L066H láttán az ember könnyen abba a hibába eshet, hogy azt gondolhatja, minden fideszes sík hülye, ami természetesen nem igaz. (:D)

Szóval, L066H, hagyd abba a trollkodást, ember ennyire hülye nem lehet, csak ha fizetnek érte.

Hogy akarunk itt bárkit is elzavarni, mikor enne a lebutított társadalomnak sztárok kellenek, Orbánok, Gyurcsányok, ökölrázások?

Ennek az országnak vége, reménytelen helyzetben van. 20-30 év és összeomlik nem csak Magyarország, hanem Európa is.
20 év múlva minden 5. munkaképes, 18. életévét betöltött ember (ALERT!!! RASCISM!!!) cigány lesz, a nyugdíjasok száma pedig egyre csak növekszik, míg az adót fizetni képes (vagy hajlandó) emberek száma csökken.
Ez a tendencia kivetíthető Európa nagy részére.
Itt már csak a csoda segíthet.

Mi pedig csak anyázunk, kivájjuk egymás szemét az ócska, kicsinyes politikai játszmák közepette.

Bayer úr! Üljön le ismét a Professzorok Batthyany Körével és hirdessen egy Schmittet lemondásra felszólító újabb békemenetet.
Mert most az első békemeneten megjelentek nagy része is leköpve érzi magát.

Kevered gizikét a gőzekével! Az Echo tv-n nem a Bayer volt, hanem a Bencsik.
Bayer már januárban ezt mondta:
"ha kiderül Schmitt Pálról, hogy a komplett doktori disszertációját két tanulmányból lopta össze, nem mondhatom, hogy ez rendben van. Ha erre legyintünk, akkor ugyan mit mondunk holnap a végzős egyetemistának, aki bejelentkezett Phd-ra? Control C, control V, aztán doktor leszel, kisfiam? Vagy mégis mit?”
http://hetivalasz.hu/itthon/me..

"... az egész önmagát elitnek nevező,mindenfé[le] hangzatos cimekkel felcicomázó,hazug bagázsnak takarodnia kellene a picsába."
Jó is lenne. De a politika természetéből adódóan csak egy másik ugyanilyen bagázs áramlana be a helyükbe. Abban biztos lehetsz.
A politika nem a becsületről, hanem a dörzsöltségről szól. A rendszer így működik, és nem csak nálunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés