Nem mond le Schmitt Pál

2012. március 28. 12:08
Nem mond le posztjáról Schmitt Pál. A Szöulban tartózkodó államfő azt mondta: a vizsgálati eredmény megerősítette korábbi döntésében, így továbbra is posztján marad. A köztársasági elnök szerint nem doktorija, hanem „valószínű más egyéb kvalitások miatt” választották meg posztjára.

Nem mond le posztjáról Schmitt Pál köztársasági elnök. Az államfő Szöulban szerdán, egy nappal az után, hogy nyilvánosságra hozták a kisdoktorija ügyében született vizsgálati eredmény összefoglalóját, az MTI-Hírcentrum kiküldött tudósítójának elmondta: a vizsgálati eredmény megerősítette korábbi döntésében, így továbbra is posztján marad.

FRISSÍTÉS

Schmitt Pál elmondta: „egy pillanatig sem” gondolta, hogy le fog mondani, mivel szerinte nem azért választották a köztársaság elnökének, hogy 20 évvel ezelőtt milyen kisdoktorit írt, hanem „valószínű más egyéb kvalitások miatt”. Leszögezte: a munkáját ezután is „változatlan felelősséggel” végzi. Hozzátette: „ez a végkövetkeztetés számomra egyfajta elégtétel: akkor is igazam volt 20 évvel ezelőtt, mert az akkori körülményeknek és előírásoknak megfelelően írtam egy dolgozatot a legjobb tudásom szerint.

Összesen 353 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A korrekt az lenne, ha felrakná az értekezését és mellé a kifogásolt bolgár, német stb. szövegek szó szerinti hitelesített fordítását és ezek alapján mindenki eldönthetné, hogy történt copy vagy sem.

Hagyományőrzés.

Ezt még megbánja a Fidesz is.

Jobbosként mondom, hogy ez a döntés rengeteget ártott a a jobboldalnak és a fidesznek. A jobbos ismerőseim is hasonló véleményen vannak. Azt mondják, hogy csak az elvakultak védik ezek után, normális országban le kellett volna mondani.

Sajnos már vannak intő jelek.

".. Budapesten átvette a vezetést az MSZP..2

http://www.stop.hu/belfold/bud..

A "bűnös város" azért veszélyes, mert a lakossága sajnos választásokat tud eldönteni, és véleményem szerint nem jó irányba mennek a dolgok. A hátam közepére nem kívánom újra az mszp-t.

Igen, fűrészelik az országot a balliberális erők.Ennek sajnos történelmi hagyományai vannak nálunk. Akik nem a himnuszt hanem az internacionálét éneklik azoktól nem is lehet mit várni.

Viszont a kormányon lévő párt meg ne fűrészelje már a saját bázisát ilyen hülye döntésekkel mert táboron belül is sokaknál kiverte a biztosítékot ez az ügy.

Én úgy gondolom, hogy ez a schmitt-affér lehetőséget teremt arra, hogy a fidesz által becsapott emberek nagy része is fölébredjen a hipnotikus álomból.

Hiszen:

1) schmitt csaló
2) a fidesz kiáll mellette
3) tehát a fideszes vezetés úgy gondolja, hogy egy csaló tolvaj simán jó közt. elnöknek.
4)figyelembe véve, hogy s.p. 1983-1986 között miniszterelnök-helyettes is volt, valamint az astoria helyettes igazgatója, a helyzet még súlyosabb.

A fidesz ezzel a húzással A MARADÉK BECSÜLETÉT IS ELVESZTETTE. Innentől a vitya bármit is pofázzon becsületről, "kemény munkáról, az ügyeskedés helyett" (ha-ha!), lószart fog érni!

Úgyhogy csak így tovább, folytassa elnök úr! Világraszóló bukás lesz ebből, előbb-utóbb.

miniszter-helyettes, elnézést.

Egyébként:Kiből lehetett a kádár idejében miniszter-helyettes?

a 100%-ig megbízható emberekből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés