Bocsánat, összekevertem az elvtársakat!

2012. március 22. 14:06

Schiffer András
Lehetmas.hu
Valójában nem Gorbacsov főtitkár járt a Széles-féle Műszertechnikában, nem Kádár elvtárs kísérte a vendéget, és mindez tényleg nem ’87-ben történt.

A napokban azt állítottam, hogy Széles Gábor harcos antikommunistaként akar feltűnni, miközben a nyolcvanas években a szovjet pártfőtitkárt látta vendégül. Emiatt a Magyar Hírlap tulajdonosa a lapjának adott interjúban azt mondta, hogy be fog perelni.

Nos, negyedszázad távlatából valóban rosszul emlékeztem az évszámra, valamint a látogatók személyére. Valójában nem Gorbacsov főtitkár járt a Széles-féle Műszertechnikában, nem Kádár elvtárs kísérte a vendéget, és mindez tényleg nem ’87-ben történt.

Az igazság ezzel szemben az, hogy Nyikolaj Rizskov, a Szovjetunió Minisztertanácsának elnöke (kormányfő) tette tiszteletét és találkozott Széles Gáborral a Műszertechnikában – Marjai miniszterelnök-helyettes elvtárs kíséretében, már ’88 áprilisában, de még Kádár bukása előtt.

Az MTI tulajdonában lévő fotók tanúsága szerint a látogatás igazi elvtársi légkörben zajlott és a felek kiválóan érezték magukat. A Széles úr által beígért peres eljárásnak pedig állok elébe.

 

Budapest, 2012. március 22.

Schiffer András

országgyűlési képviselő

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg nem látod a különbséget aközött, hogy Schiffernek az APJA volt kommancs, míg Martonyi és Schmitt saját maga húzott közvetlenül, önként, és a rendszerrel aktívan együttműködve hasznot a kommunizmusból? Ha apád elüti a szomszéd macskáját, akkor te bűnös vagy???

amikor majd (nem sokára!) ez a rendszer is megbukik, lehet majd előszedni fotókat, hogy ki kivel találkozott
és majd megállapíthatjuk, hogy "valaki" a helyett, hogy tökön rúgta volna a világ jelenlegi (átmeneti!) nagypolitikusát (Merkel kivételével), mosolygott rá a fotón

Bocsánat, összekevertem az elvtársakat!

Pedig "von Zuhause" ismerted őket. Tökfej.

Miért, mit kellett volna tennie Szélesnek?
Szemen köpni, tökön rúgni a szovjet főelvtársat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés