Nem álltam szerződéses viszonyban a Karral

2012. március 8. 12:48

Molnár Attila Károly
Facebook
Botos dékán meglehetősen gyorsan döntött a piliscsabai oktatásommal kapcsolatosan.

„Szemben Botos dékán állításával, sem most, sem a korábbiakban Molnár Attila Károly nem állt szerződéses viszonyban a Karral. A magyarázat egyszerű: a PPKE nagyvonalúságáról ismert intézmény, így az oktatói jelentős részét nem alkalmazza, hogy megspórolja a vizsgaidőszakra és a nyári szünetre eső béreket és a közterheket szociálisan érzékeny módon. Velem 1995 óta azonban még ilyen szerződést sem kötött. Mivel szerződéses viszonyban nem álltam a PPKE-vel, ezért etikai vizsgálatot sem folytathattak velem kapcsolatosan. Egy gazdasági társaságot vizsgálhattak volna, de nem azt tették. Így a Kar velem kötött szerződést sem felbontani, sem a meg nem hosszabbításáról dönteni nem tudott.

Ugyanakkor, a PPKE BTK Etikai Bizottságának értesítésére postafordultával közöltem, hogy oktatási feladataim (vizsgák) miatt megjelenni nem tudok, amit utólag is meglehetősen könnyű ellenőrizni. (...)

Botos dékán egy olyan névtelen facebook oldalt biztosított békepapos egyetértéséről, amelyet azóta a szolgáltató törölt, s amely szerzője katolikus-gyűlöletével tüntetett. Az elmúlt 12 évben három alkalommal ajánlottak tanszék- vagy intézetvezetői pozíciót számomra Piliscsabán, legutóbb Botos dékán három éve. Most úgy tűnik, bölcsen tettem, hogy nem vállaltam.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk én nem rövidíteném a nevem 3 kisbetűvel, amik ráadásul arra a kérdésre adnak helyes választ, hogy "Petike, hogy beszél a nyuszi?"

Más észrevételem nincs: nem értem a posztot.

A Mandiner apró gesztusa?

Köszi, de még mindig kínai. Mindenesetre a "tölgy" értelmesebb név, mint a "mak"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés