Ugróiskolát rajzolt az MTVA elé Dajcstomi

2011. december 10. 15:10
Twitteres ígéretéhez híven színes krétával ugróiskolát rajzolt az MTVA székháza elé Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő. Deutsch performanszával az ellen demonstrált, hogy a Lomnici-ügy felelőseit nem távolították el a közmédiából.
Deutsch Tamás EP-képviselő korábban Twitteren jelentette be, krétával ugróiskolát rajzol a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Nap hegyi székháza elé. Deutsch az ellen tiltakozott, hogy a Lomnici Zoltánt kiretusáló tudósítás felelőseit nem rúgták ki a közmédiából. A fideszes képviselő újságírók gyűrűjében, öt színes krétával rajzolta meg az ugróiskolát.
 
„Lehet, hogy tetszik, vagy nem tetszik a rendszer, a lényeg, hogy erről lehessen beszélni, párbeszédet kell folytatni az ilyen ügyek elkerülése érdekében” – fogalmazott Mansfeld Pétert ábrázoló pólójában a képviselő. Deutsch az FN24 tudósítójának elmondta, a vizsgálat szerint az esetért a riporter, a vágó és felelős szerkesztő felelősek, akik szerinte ezt el is ismerték. Nekik rajzoltam az ugróiskolát – fogalmazott.
 
A Duna TV és az MTV szombati híradójában kitakarták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét a televíziónak nyilatkozó Tőkés László mögül. Deutsch erre reagálva azt írta a Twitteren, hogy ha valós az információ, és a felelősöket 12-24 órán belül nem távolítják el, akkor színes krétával ugróiskolát rajzol az MTI épülete elé. Az MTVA később megkövette Lomnicit, a három munkatársat vezérigazgatói figyelmeztetésben részesítette.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

eh..
esetleg azoknak kéne rajzolni, akik tiltólistára rakták lomnicit...

Szép teljesítmény tőle, hogy az ugróiskolát le tudta rajzolni, de mégis, hülye gyereknek a kisegítő iskolában van a helye!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés