Selmeczi: Nem hátrálunk meg

2011. október 18. 12:20
A Fidesz szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta: az ország irányítása nem pusztán hatalomtechnika, hanem hit és bátorság kérdése is.

„Világossá kell tenni, hogy miért vállaltuk a kormányzást, mit teszünk a nemzet érdekében, és azt is, hogy a kemény támadások ellenére sem fogunk meghátrálni” - mondta el a Magyar Nemzetnek Selmeczi Gabriella. A Fidesz szóvivője biztos győzelemre számít a fővárosban, a II. kerületi időközi választáson, és a nyugdíjvédelemmel kapcsolatos feladatokat sem adja le.

A lap kérdésére, miszerint a körvonalazódó MSZP– LMP-összefogást tekintve könnyű vagy nehéz dolga lesz november 14-én reggel, Selmeczi elmondta: a nehézségét nem a balliberális pártok összefogása adja. „Úgy tűnik, hogy az MSZP-nek már egyedül sem megy, az LMP pedig a bukott SZDSZ nyomdokain járva csapódott a szocialistákhoz. Ez csupán kellemetlenséget jelenthet, hiszen vélhetőleg gáncsoskodni és támadni fognak a már jól ismert stílusban” - mutatott rá. Selmeczi bízik Láng Zsoltban, a Fidesz és a KDNP jelöltjében, aki miatt - elmondása szerint - a választóknak könnyű dolga lesz november 13-án.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan ez a hazugság. Igenis hatalomtechnikai kérdés, a fityesz számára.

Csak egy példa:
"ne azt nézzétek, amit mondok..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés