Tisztelt A Város Mindenkié csoport!

2011. október 16. 15:36

Rogán Antal
AVM
Mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy közterületeinket rendeltetésszerűen használja mindenki.

„Először is szeretnem kihangsúlyozni, hogy úgy gondom, természetesen minden ember rendelkezik jogokkal, ezeket azonban csak akkor érvényesíthetjük, ha kötelességeinket is teljesítjük. Vonatkozik ez arra is, amikor az utcákat, tereket használjuk.

A belvárosi lakók - ahogyan az ország bármely más részén élők is - teljes joggal várják el településük vezetőitől, hogy környezetüket rendben tartsak, Belváros-Lipótváros polgármesterként az elsődleges feladatom az, hogy a kerületben élők igényeit tartsam szem előtt. Éppen ezért úgy gondolom, mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy közterületeinket rendeltetésszerűen használja mindenki. Ez azt jelenti, hogy senki ne tartózkodhat életvitelszerűen az utcákon, tereken, és nem végezheti például szükségleteit közterületen, zavarva ezzel azokat, akik kötelességeiket betartva odafigyelnek a rendre,tisztaságra.

Ne feledjük, hogy a demokrácia fellegvárának tartott Amerikai Egyesült Államokban, és számos nyugat-európai országban a mienknél jóval szigorúbb szabályozás él a fentiekkel kapcsolatban! Ott azonban nem okoz ez felzúdulást, hiszen a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a jogokról a kötelességek betartásával együtt beszélhetünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ismét abszolút igaz , magyarul nem szarunk a játszótéren mások szeme láttára , atomrészegen ."

Így igaz. Hanem szépen keresünk egy bokrot, ugye!:)

Ugye, szerintem is cuki kis állat.

Nem tudom, nem szokásom fókákkal társalogni:)

Szegény kis barátom.( Mi lesz akkor énvelem?!

Kezd egyre feszültebbé válni a helyzet. Vajon mi lesz most? Elér minket a Fény vagy a Tények Sötét Mezején kell tovább lépdelnünk?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés