Back to Black

2011. július 25. 10:18

Tóta W. Árpád
w
Már megint ott vagyunk, hogy van élet Európán kívül is. Sőt, a nyugat nekünk mindig is kényszerlakhely volt. Kényszerlakhely, bazmeg, ilyet szól.

„Már megint ott vagyunk, hogy van élet Európán kívül is. Sőt, a nyugat nekünk mindig is kényszerlakhely volt.

Kényszerlakhely, bazmeg, ilyet szól.
 
Van magyarázata annak, hogy minek beszél ekkora eposzi hülyeségeket, még ha úgy is tűnik, hogy simán csak ittas. Ott ül a magyarázat körülötte.
 
Orbán Viktor időtlen idők óta csak válogatott, idomított közönség előtt hajlandó fellépni. Tulajdonképp az egész pártnak az a feladata, hogy az ő barátja legyen. Olyan, aki nem vitatkozik, nem akadékoskodik és főleg nem kritizál, hanem átkarolja a vállát, és együtt énekel vele hajnalig. Most sem kért szót senki, nem következtek felszólalások azzal, hogy ne is haragudj, elnök úr, de pihenned kéne. Pedig nyilván nem mind hülye, látják ők is, hogy szegény, őrületbe hajszolt elnökük agyilag alig áll a lábán.
 
Vajon helyénvaló-e egy ötvenes faszinak lenyelni mindent azzal az elnéző mosollyal, amit egy kétéves kisgyerek érdemel? Nem kegyetlenség ez? Nem debilizáló engedékenység? Nem oda vezet a szellemi kihívások hiánya, hogy a páciens kataton elbutultságba süpped?
 
De.
 
Az ilyen folyamatok végén hangzik el, hogy a környezetének, családjának, barátainak oda kellett volna figyelni az elkövetőre, és segítséget kérni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Csintalanhoz ocsmányságban, sunyiságban senki sem ér fel. Ő testesíti meg nekem a rendszerváltás összes undorító, köpönyegforgató, erőszakos judeobolsik szemetét.

Kedves barátom El Topo! Van ilyen.. szerintem valamit esznek, hogy ennyire bevakulnak. Én is tisztelem Orbánt, de nem szoktam vakon bólogatni..

kedves Merlin, mindent lehet.. csak engedélyt kell kérni a helyi szervektől..:)))

nem beteg, hanem rugalmas, könnyen alakítható..

Mindenhol vannak ilyenek.. sokat kell velük foglalkozni azoknakl , akinek van hozzájuk türelme.. nekem nincs.. a vakságot ugyanis nem bírom. ezért sosem mentem neki semminek.. vagyis egyszer,. amikor kerékpároztam, és hirtelen elém került egy halom nyugdíjas.. az égből jöhettek.. na akkor majdnem nekik mentem..

"....mi jó jött is nekünk eddig keletről? A tatárok? A törökök? Az oroszok?"
-----------------------------------------
Oké, sanyi baba, de mi jó jött nyugatról?!
Megmondom: semmi!
Amíg tényezők voltunk Európában, minden harcunkat egyedül kellett megvívni. Még az ideológiai - török elleni - háborúinkban sem kaptunk segítséget, pedig az akkori világ legnagyobb katonai hatalmával és egy idegen kultúra fenyegetettségével álltunk szemben. Azután a Habsburgok kihasználták a 150 éves török pusztítást és mielőtt magunkhoz tértünk volna, az elgyengült ország nyakára ültek 300 évre és ez csak további satnyulást hozott (kivéve a XIX.sz. utolsó két évtizedét).
Trianonnal pedig a Nyugat megkoronázta a korábbi évszázadok közönyét.
1990. után viszont már mindenki tudja mit kaptunk. Naivitásunk, szájtáti, szembekötős imádatunk mellett az ország totális lepusztítását.
Ugyan, miért kellene nekünk bármit is szeretni a Nyugatban?!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés