Schiffer: Kormányképes alternatíva lenne az LMP

2011. április 1. 14:30
Kormányképes alternatívává válna az LMP a következő választásra. Schiffer András reméli, Nyugat-Európa utána a kontinens másik felén is lesz lehetősége kormányozni a zöldeknek.

Schiffer András szerint az utóbbi évek zöldsikerei Európa-szerte rámutatnak arra, hogy a korábbi előítéletekkel szemben a zöldek képesek a kormányzásra. Az LMP is kormányképes alternatívává kíván válni a következő választásra - mondta a párt frakcióvezetője az európai zöldek sajtótájékoztatóján. Remélik, hogy Nyugat-Európa után a kontinens másik felén is reális lehetőség nyílik a zöldek kormányzására.

A médiatörvény kapcsán megjegyezte, meggyőződése, hogy a médiahatóságnak lesznek olyan döntései, amelyek európai jogba ütköznek és el fognak jutni a strasbourgi emberi jogi bíróság elé. Az LMP-től nem áll távol, hogy felvállalja az alapjogokat sértő precedensügyek képviseletét - fogalmazott.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Schiffer úr! Éééééébresztő! Ilyen mély álomból ideje észhez térni!

Na nem kéne annyira lelkesedni, mert németországban egy tartományban meglovagolva a japáni atomkatasztrofát és az emberek félelmére építve elég agresziv mocskos kampányt végeztek és háromszor annyi szavazatot szedtek össze, mint a valóságos támogatottságuk, az nálunk már nem ujdonság. Mi már képzettek vagyunk ebbe, s nem lehet már nagyon operálni a gyüllölködő megosztó riógató akciókkal.

Europában válságban van a baloldal, és a liberálisok is. Ezért a nálunk már ismert átváltozunk modszerrel probálkoznak egy újnak tünő formációval, ami most a divatos zöldségek. Ez ne téveszen meg senkit, mivel ezt müvelik közel száz éve a bolsi ideologiából kitüremkedő pártok. Teljesen mindegy, hogy nevezik magukat valahogy tetteikkel mindig leleplezödnek.

Ismerjük a "világ proletárjai egyesüljetek" ideológiát és az internacionalizmust, ami a lényeg, majd jőtt a globalizmus és a neolibralizmus, most itt vannak a zöldek. Eszméjük alkalmazkodva a korhoz mindig oda orientálodtak, ahol a pénz és a hatalom, valamint az anarhia és a káosz fenntartásával biztosították hatalmukat.

A zöldek is csak egy mutáció a korábbi szélsőballiberáris mozgalmaknak. Teljesen mindegy milyen korban vagyunk az "osztályharcos" mozgalmi tempo és az örökös ellenség keresés a lételemük. Képtelenek építkezni, csak rombolni mindent ami a környezetükben van. Legyen az haza, család, emberi méltóság.

Természetesen szavakban kiállnak és jogvédenek és agreszivitásukat ezzel leplezik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés