Terápiára kötelezték Gibsont

2011. március 14. 20:11
Mel Gibson letöltendő szabadságvesztés nélkül, felfüggesztett büntetéssel került ki az ellene testi sértés vádjával indult eljárásból. A színész-rendezőt ezen felül a Los Angeles-i bíróság terápiára utalta.

Mel Gibson nem tagadta az Oksana Grigorieva által felhozott vádakat, ezértn nem került börtönbe. Három évi felfüggesztett szabadságvesztést szabtak az Oscar-díjas filmesre, akinek egy évig a családon belüli erőszakot elkövetők számára szervezett terápián kell részt vennie. 16 órányi közmunkát is teljesítenie kell Gibsonnak, aki nyugodt és összeszedett volt pénteki tárgyalásán. Ügyvédje elmondta: ha Gibson vitatta volna az ellene felhozott vádakat, minden bizonnyal elhúzódó ügyre kellett volna számítani, de ezt a gyerekei miatt el szerette volna kerülni.

 
A tárgyaláson a bántalmazott volt élettárs nem jelent meg. Grigorieva és Gibson 2010 márciusában szakítottak, azóta mindketten magukénak követelik közös gyermekük felügyeleti jogát. A nő bántalmazás miatt feljelentette a színészt, Gibson pedig zsarolással vádolta volt barátnőjét.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés